Pandurii - Astra: 1-3. Mirko Ivanovski a făcut spectacol printr-o dublă de senzaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii Târgu Jiu - Astra Giurgiu: 1-3 / Pandurii a încheiat cu o înfrângere meciul disputat în etapa a V-a, pe teren propriu, împotriva celor de la Astra Giurgiu. Omul meciului a fost Mirko Ivanovski, marcatorul unei „dublei“, iar Junior Morais a „parafat“ rezultatul final.

Pandurii Târgu Jiu a pierdut sâmbătă meciul împotriva Astrei Giurgiu, scor final 1-3. Găzdarii au deschis scorul la debutul primei reprize (5'), când Eric Oliveira a fost în momentul potrivit pentru pasa lui Dan Nistor şi l-a învins pe goalkeeper-ul Silviu Lung Jr., înscriind primul gol al partidei. La finalul primei părţi de joc, Astra a adus replica prin Mirko Ivanovski (42'), care a profitat de un şut al lui Budescu şi a egalat rezultatul. După pauză, macedoneanul a majorat scorul, scăpând singur cu portarul (63'), iar Junior Morais a închis tabela (86') şi i-a asigurat pe giurgiuveni de o victorie categorică în deplasare la Târgu Jiu.

Graţie victoriei de sâmbătă seara, Astra Giurgiu este noul lider al Ligii I, cu 12 puncte din tot atâtea posibile. De cealaltă parte, Pandurii ocupă locul şapte, având un bilanţ de două victorii, un egal şi două înfrângeri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite