Interviu Gabi Tamaş:  “Nu mai joc în Liga 1 pentru nimic în lume”. Pe cine susţine în conflictul Piţurcă - Mutu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tamaş a prins doar prezentarea şi câteva antrenamente în echipamentul CFR-ului
Tamaş a prins doar prezentarea şi câteva antrenamente în echipamentul CFR-ului

Rămas fără angajament după despărţirea de CFR Cluj, fostul fundaş al echipei naţionale se pregăteşte jucând fotbal cu prietenii sau alergând.

După ce a prezentat propria versiune despre episoadele cu iz de alcool în care a fost implicat, Tamaş vorbeşte despre viitorul său ca fotbalist. 


Ce urmează acum pentru tine?
Aştept să se concretizeze una dintre ofertele pe care le am. Fiind jucător liber, oportunităţi sunt multe, dar nu mă grăbesc aiurea. Vreau să aleg cu cap.Toată viaţa am tras pentru alţii, acum e cazul să o fac pentru mine şi familia mea. Am soţie, o fiică, trebuie să mă gândescla viitorul familiei mele. Au fost discuţii cu mai multe cluburi, oferte concrete am avut de la Watford şi de la o echipă din liga a treia. 
S-a mai pus problema vreunei oferte din Liga I?
Da, de la Corona Braşov. Oricum, şi episodul CFR Cluj era unul de scurtă durată, până în iarnă, nu se punea problema să stau mai mult. Nu voi mai veni să joc în campionatul românesc pentru nimic în lume!
În ce campionat te vezi?
E o întrebare capcană, dar îţi spun doar atât: în Spania am avut cea mai bună viaţă, în Franţa era cel mai greu fotbal iar înAnglia am jucat cel mai bine.
În perioada de după CFR ce ai făcut? Te-ai pregătit singur?
Da, am avut în fiecare zi program. Nu sunt în urmă cu pregătirea. Nu am meciuri în picioare, cum se spune, dar fizic stau bine. Eu îmi cunosc cel mai bine organismul şi ştiu ce pot face şi acum. Am avut norocul, dacă se popate spune aşa, că nu am avut parte de accidentări foarte grele, dar cu entorse şi contuzii am jucat mereu, am strâns din dinţi şi nu am comentat, am jucat.
La naţională te mai gândeşti?
Da, normal! Întâi să semnez cu o echipă, să joc, apoi dacă sunt chemat, vin.
Indiferent de selecţioner?
Evident! Nu joc pentru un om anume, joc pentru România, iar dacă întrebarea era cu bătaie lungă la Piţurcă, îţi spun sincer că nu am nicio problemă cu el. Absolut niciuna!
Crezi că Piţurcă este un antrenor învechit, aşa cum spune Mutu?
Nu vreau să mă bag în disputa lor, dar să ştii că tot cu Piţurcă, ăsta aşa învechit am ajuns şi la Campionatul European.
Ai ţinut legătura cu băieţii de la lotul naţional?
Doar cu Torje, care e fratele meu! În rest vorbesc des cu Moţi, Pulhac şi Dragoş Grigore. După cum vezi, toţi dinamovişti, aşa ca mine (râde).


63 de meciuri a jucat Tamaş pentru naţionala României, marcând trei goluri
45 de meciuri în campionat are Gabi Tamaş, în Anglia, pentru West Bromowich Albion

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite