EXCLUSIV Gabi Tamaş: “Nu mă trezesc cu băutura-n nas, nu sunt un alcoolic!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fundaş al echipei naţionale a fost implicat în trei episoade “bahice” în ultimele luni, întâmplări din care a ieşit extrem de şifonat. „Adevărul” a discutat cu Tamaş pentru a da cuvântul şi „acuzatului".

“E un beţiv notoriu”, spunea Dumitru Dragomir despre Gabriel Tamaş, lăsând de înţeles că fotbalistul nu se mai poate dezlipi de sticlă. În ultimele luni, fostul fundaş al echipei naţionale a fost implicat în trei scandaluri bahice, amuzante pe alocuri, care i-au adus o faimă de mare petrecăreţ, incapabil să se abţină de la băutură.
Pentru că în orice ţară acuzatul are dreptul la apărare, “Adevărul” a discutat cu Gabi Tamaş, fotbalist care se fereşte de obicei de ochii presei.

“Nu îmi place să apar… plus că orice aş face mereu sunt prezentat ca fiind băiatul rău, aşa că nu ştiu dacă are rost să ies de fiecare dată să spun că de fapt lucrurile nu au stat deloc aşa cum au fost redate. Lumea mă asociază mereu cu scandaluri… Am stat trei ani în Anglia şi s-a scris o singură dată despre mine… deşi am jucat aproape meci de meci la West Bromwich. Ca idee, aşa, ştii cine are cele mai multe meciuri jucate în Premier League? Dan Petrescu. Pe locul doi ştii cine e? Eu! Dar asta n-am văzut pe nicăieri, doar că Tamaş a făcut, Tamaş a dres”


Iată cum justifică Tamaş cele episoade în care a fost implicat, toate cu iz de alcool.


Mai 2013: O înregistrare de pe scara unui bloc îl prezintă pe Tamaş “afumat” lovind cu picioarele în uşa de la intrare. În cele din urmă, fotbalistul reuşeşte să spargă un geam termopan, intră în scară şi se culcă pe preşul unui bloc. Locatarii sună la Poliţie şi Tamaş ajunge la secţie, unde ar fi făcut iar scandal.
Ce spune Tamaş: Da, a fost o ieşire, eu am bătut la uşă, doamna de serviciu nu mi-a deschis, mai departe ştiţi cu toţii ce s-a întâmplat. S-a ajuns însă prea departe cu poliţia şi cu dosarul care se judecă acum. Nu pot să spun mai multe că lucrurile sunt în desfăşurare. Se va vedea însă în viitor ce s-a întâmplat de fapt în secţia de poliţie şi cât de “vinovat” am fost atunci.
Octombrie 2013: Venit de la o nuntă, Tamaş ajunge la un restaurant unde dă nas în nas cu Pancu. Din greşeală, îl loveşte cu cotul şi îi sparge nasul fostului său coechipier de la naţională.
Ce spune Tamaş: Am crescut cu Pancu…Crezi că pot să spun ceva rău despre el sau să comentez în vreun fel ce s-a întâmplat atunci? Mai bine mă abţin, că Pancu îmi e prieten.
Octombrie 2013: La scurt timp după ce a semnat cu CFR Cluj, Tamaş a fost dat afară pentru că a ieşit în oraş cu Florin Costea.
Ce spune Tamaş: Nu vreau să intru în conflict cu ei de acolo, dar îţi spun doar atât: filmarea aceea în care eram cu Florin Costea a fost făcută la ora 21.00, nu la 5 dimineaţa, aşa cum s-a spus şi s-a scris! Sunt oameni care pot confirma ce spun, plus înregistrările video care au ora la care s-a desfăşurat totul. Mai departe, să tragă lumea concluziile şi să-i întrebe pe cei de la CFR cum au stat lucrurile.


Concluzia lui Tamaş: Nu sunt un alcoolic! Alcoolicii sunt ăia care beau zi de zi, cum se trezesc, sunt cu băutura la nas! Eu nu fac aşa ceva! Eu beau din când în când, atunci  când am o zi liberă şi fac o ieşire cu prietenii, un grătar…lucruri absolut normale, pe care le face toată lumea.

Interviu cu Tamaş: ce echipă din Liga 1 l-a ofertat şi pe cine susţine în conflictul Piţurcă - Mutu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite