INCREDIBIL Boxer cu handicap major, învingător într-un meci de profesionişti. Află cum s-a întâmplat asta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A avut o voinţă de fier şi până la urmă a reuşit. Un pugilist american a învins toate obstacolele şi şi-a împlinit un vis uriaş.

Michael Constantino a încheiat învingător primul meci din carieră în ciuda unui handicap extrem de mare: sportivul nu are decat o singură mână normală. Ceea ce e mai ieșit din comun este că adversarul său a fost un sportiv în deplinătatea forțelor fizice, cu ambele brațe intacte.
Boxerul de 33 de ani a trebuit mai întâi să se lupte cu autoritățile americane pentru a putea primi aprobarea de a urca în ring, contra conaţionalului său Nathan Ortiz.
La New York el a fost încurajat frenetic de cei 1500 de spectatori prezenți în arenă şi a reușit să se impună prin KO în repriza a doua și să obțină astfel prima victorie în circuitul profesionist.
"Nu știu dacă voi mai intra vreodată în ring, dar prin reușita mea toata lumea trebuie să înțeleagă un lucru: nimic nu trebuie să te sperie sau să crezi ca nu poate fi realizat. Dacă muncești din greu, poți realiza orice" a spus după meci Constantino.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite