Încă o premieră românească: Voluntari poate merge în cupele europene, dar nu are licenţă! Ce urmează în acest caz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FC Voluntari
FC Voluntari

Fotbalul românesc este un izvor nesecat de situaţii bizare, care demonstrează că mai avem mult până la un climat normal de performanţă.

Ultimul caz este cel al formaţiei FC Voluntari care a câştigat aseară Cupa României, şi care în mod normal ar trebui să joace în turul al treilea al Ligii Europa. Numai că,  FC Voluntari nu are licenţă de participare în cupele europene, pentru că nici măcar şefii clubului nu se aşteptau ca echipa să ajungă în situaţia de a juca în Europa.. 

”Este o situaţie excepţională, cea în care pot solicita licenţa prin cupele europene. De asemenea, trebuie să fie la punct cu toată situaţia financiară, să nu aibă datorii. Din ce ştiu eu de la Departamentul de Licenţiere, până acum nu au îndeplinit condiţiile pentru licenţa UEFA”, a declarat Răzvan Burleanu la DigiSport. 

 Aşadar, Voluntariul trebuie să se mişte repede şi să înainteze actele, pentru a beneficia de această portiţă din regulamentul UEFA. Dacă FC Voluntari primeşte licenţa de participare, în afara Europei va rămâne chiar Astra, care a terminat pe ultimul loc în play-offul Ligii I. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite