Imagini șocante la turneul de la Montpellier: „Turbat“, un jucător a distrus trei rachete. Una după alta VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Australian Open, calendarul tenisului programează, deocamdată, niște competiții mai mici, în care sportivii își reglează jocul, în așteptarea întrecerilor importante din zona Golfului Persic, urmând ca apoi, în martie, crema tenisului mondial să meargă în SUA pentru „dubla“ Indian Wells (6-19 martie) - Miami (19 martie – 2 aprilie).

Printre aceste competiții secundare, aflate în desfășurare, e și cea de la Montpellier, de categoria ATP 250. Aici, un meci din turul I a ajuns să dea imagini incredibile în presa internațională, nu datorită unui schimb formidabil între jucătorii aflați pe teren, ci din cauza unui moment de nebunie pură din partea unui sportiv!

Alexander Bublik
Alexander Bublik

Alexander Bublik (Kazahstan, 25 de ani, 50 ATP), campionul ediției din 2022, a suferit o înfrângere, în runda inaugurală din acest an: 4-6, 7-6, 6-7 cu Gregoire Barrere (Franța, 28 de ani, 75 ATP).

La ultimele secvențe ale partidei, în tiebreak, la 6-0 pentru adversarul său, conștient că lucrurile sunt decise, Bublik a luat-o razna! Și și-a descărcat toată furia adunată pe rachetă. De fapt, pe rachetele sale. Pentru că sportivul din Kazahstan le-a spart una după alta. Și nu s-a oprit decât la a treia. Când a reluat jocul, surprinzător, Bublik s-a apropiat la 6-3, dar degeaba, pentru că Barrere a valorificat a patra minge de meci și s-a dus în turul II.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite