Ilie Năstase o avertizează pe Simona Halep, după anunțul jucătoarei. „Îi enervezi pe cei de la TAS”

0
Publicat:

Simona Halep a anunțat că va reveni pe terenul de tenis, la aproape doi de la ultima partidă oficială, cea din august 2022, cu Daria Snigur, de la US Open. Fostul lider în clasamentul WTA va participa la un meci demonstrativ din cadrul evenimentului Sports Festival, competiție care nu este oficială.

Simona Halep va reveni pe teren după aproape 2 ani. Foto Getty images
Simona Halep va reveni pe teren după aproape 2 ani. Foto Getty images

Totuși, fostul mare tenismen Ilie Năstase consideră că această decizie ar putea să fie riscantă pentru Simona Halep, în vederea procesului de la TAS. ”Ar trebui să vă interesați dumneavoastră dacă are voie să joace. După mine, ea nu ar trebui să riște așa ceva. E riscant, poți să îi enervezi pe cei de la Laussane. Nu cred că cei de la Lausanne preferă să vadă jucătorii jucând până nu se dă o decizie”, a declarat Ilie Năstase, potrivit playsport.

Meci contra lui Agassi și Graf

Totuși, Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului, cea care a dictat penalizarea de 4 ani a sportivei, nu le interzice jucătorilor suspendați pentru dopaj să participe la meciuri demonstrative, ci doar la competiții oficiale. Revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis va avea loc pe 15 iunie 2024, la Cluj Napoca.

La acest eveniment vor participa două nume mari din tenis, Steffi Graf și Andre Agassi. Halep va face pereche cu Andrei Pavel, cei doi urmând să joace împotriva celebrului cuplu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite