Detaliile revenirii lui Halep pe teren la Cluj: partenerul Simonei va fi un nume mare din tenisul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, suspendată pe o perioadă de 4 ani pentru dopaj, va reveni pe teren alături de Andrei Pavel, în luna iunie, într-un meci demonstrativ cu perechea Andre Agassi - Steffi Graf, la Sport Festival 2024.

Simona Halep va juca la Sports Festival
Simona Halep va juca la Sports Festival

"Simona Halep revine în faţa fanilor şi va juca alături de Andrei Pavel în demonstrativul cu Andre Agassi şi Steffi Graf de la Sports Festival 2024. Cei patru jucători de tenis fac show în 15 iunie, la BTarena, Cluj-Napoca. Patru dintre cei mai mari jucători ai tenisul mondial vor juca la demonstrativul de excepţie organizat în cadrul Sports Festival 2024: Andre Agassi şi Steffi Graf vor face show alături de cea mai bună jucătoare din istoria României, Simona Halep, şi de al doilea cel mai bine clasat jucător român, după Ilie Năstase, Andrei Pavel. Spectacolul de tenis va avea loc în 15 iunie, ora 18:00, la BT arena, pentru a celebra a cincea ediţie a Sports Festival", se arată într-un comunicat al organizatorilor.

"Am trăit momente speciale la Cluj, pe acel teren minunat amenajat în cadrul Sports Festival. Abia aştept să mă reîntorc şi să joc acolo, alături de Andre Agassi şi Steffi Graf", a declarat Simona Halep, conform sursei citate.

Agassi şi Graf vor juca în premieră în faţa publicului din România, iar formula de patru, alături de Halep şi Pavel, este o premieră globală.

"Anul acesta, la Sports Festival, pe 15 iunie, Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep şi eu ne vom întâlni la Cluj şi o să fie o zi minunată. Abia aştept să-i revăd, mai ales pe Andre cu care am o istorie, am jucat împreună de şapte ori, l-am învins o dată. Sunt nişte oameni nemaipomeniţi. Ne vedem acolo", a afirmat Andrei Pavel.

Halep, la a treia participare la Sports Festival

Simona Halep a mai jucat la Sports Festival în cadrul a două evenimente speciale, primul în 2019, alături de Marius Copil, Daniela Hantuchova şi Fabio Fognini şi al doilea în 2022 la meciul de retragere din cariera sportivă a lui Horia Tecău, vicecampion olimpic şi dublu câştigător de Grand Slam la dublu, la care a mai participat şi Robert Lindstedt şi Marius Copil.

Andrei Pavel a fost prezent la Sports Festival şi în 2018, alături de fraţii Bryan şi de Goran Ivanisevic, pentru un demonstrativ de colecţie.

"E greu să ne exprimăm pe deplin bucuria de a o avea pe Simona Halep din nou, pe teren, la un demonstrativ din cadrul Sports Festival. Simona este foarte iubită în România şi abia aşteptăm să o vedem din nou. Ea este un model pentru mulţi fani şi sportivi tineri, o inspiraţie prin determinare şi dedicare, iar modestia ei adaugă o notă de simpatie şi respect în comunitatea tenisului mondial. Pentru noi, este şi o prietenă apropiată, aşa că suntem alături de ea în momentele bune, dar şi în cele grele. Un lucru cred că e sigur: ne e dor tuturor de Simona în teren şi ne bucurăm că la Sports Festival putem să celebrăm pasiunea şi dedicarea ei pentru tenis", a declarat Patrick Ciorcilă, business development şi co-fondator Sports Festival.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite