Iga Swiatek, spulberată la Indian Wells! Cine joacă finala turneului din California

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iga Swiatek (21 de ani), liderul mondial al circuitului feminin, a fost învinsă fără drept de apel de Elena Rybakina (23 de ani, 10 WTA), în semifinala turneului de la Indian Wells. Kazaha și Sabalenka vor reedita finala de la Australian Open.

Iga Swiatek și-a găsit nașul în persoana Elenei Rybakina. Foto Getty images
Iga Swiatek și-a găsit nașul în persoana Elenei Rybakina. Foto Getty images

Elena Rybakina s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 17 minute. Iga Swiatek nu pierduse niciun set la acestă ediția a turneului californian și trecuse în precedentele tururi de trei jucătoare apropiate de inima noastră: Bianca Andreescu, Emma Răducanu și Sorana Cîrstea.

Rybakina este aceeași jucătoare care o eliminase pe poloneză și de la Australian Open, cu 6-4, 6-4. Acum, după 6-2 în primul set, a avut chiar 5-0 în cel de-al doilea în fața liderului mondial!

Finală Elena Rybakina - Aryna Sabalenka, ca la Australian Open

Finala de la Indian Wells le va aduce față în față pe bielorusa Aryna Sabalenka, jucătoare care a trecut în semifinală de Maria Sakkari (27 de ani, 7 WTA), scor 6-2, 6-3, și pe Rybakina, singura tenismenă care îi face față cu brio polonezei Swiatek. Meciul este programat duminică, de la ora 0.00.

La finalul lui ianuarie, Aryna Sabalenka și Rybakina au oferit o finală de mare luptă la Australian Open, câștigată de jucătoarea din Belarus în trei seturi echilibrate, 4-6, 6-3, 6-4.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite