Ianis Hagi, titular într-un dezastru pentru Rangers: Cum s-a comportat românul pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi a avut o evoluţie slabă în înfrângerea cu Kilmarnock
Ianis Hagi a avut o evoluţie slabă în înfrângerea cu Kilmarnock

Mijlocaşul de 21 de ani a bifat a treia partidă consecutivă în primul „11“ al formaţiei din Glasgow şi deja are mai multe reprize şterse decât cele reuşite.

Ianis Hagi a debutat cu gol în primul său meci ca titular la Rangers, însă şi atunci primele 45 de minute au fost fără prea multe acţiuni reuşite pentru el, de acomodare cu fotbalul scoţian. Apoi, a venit golul senzaţional care l-a transformat în „Omul meciului“ cu Hibernian. Şi de atunci, nimic!

Sâmbătă, în confruntarea cu Hamilton din Cupa Scoţiei, câştigată de Rangers cu 4-1, Ianis Hagi a rămas pe teren până în minutul 73. A avut o şansă de gol în minutul 5, plus două pase bune pentru Morelos în prima repriză, după care, la reulare, a fost „invizibil“.

Din păcate, aproape „invizibil“ a fost şi miercuri seară, în meciul de campionat cu Kilmarnock în deplasare. Şi întâlnirea s-a încheiat cu un dezastru pentru trupa pregătită de Steven Gerrard. Rangers a deschis scorul prin Arfield (32), dar a părăsit terenul învinsă, după ce gazdele au întors rezultatul cu două goluri înscrise de O'Donnell (77) şi de Brophy (88). Prima reuşită a fost însă precedată de un henţ, care i-a scăpat centralului.

Ianis Hagi a fost prima schimbare a antrenorului Steven Gerrard, în minutul 83, când scorul era 1-1. 

Cum Rangers a pierdut, iar liderul Celtic a obţinut o victorie zdrobitoare, 5-0 cu Hearts, şansele la titlu ale celor de la Rangers s-au şi risipit. Celtic are 70 de puncte după 26 de etape, în timp ce Rangers e pe 2, cu 60 de puncte şi cu un meci mai puţin disputat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite