Ianis Hagi, regăsit de antrenor pe banca de rezerve. Cum a jucat contra Barcelonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a fost pierdut pe banca de rezerve în 2004 și nefolosit de antrenor în nicio partidă din LaLiga pentru Alaves, Ianis Hagi a fost regăsit de Luis Garcia și trimis pe teren contra FC Barcelona. Internaționalul român a jucat ultimele 20 de minute ale meciului cu ”extratereștrii”, dar nu a putut împiedica înfrângerea echipei sale, 1-3.

Ianis Hagi a jucat din nou, după 4 meciuri în car nu a prins echipa. Foto Facebook
Ianis Hagi a jucat din nou, după 4 meciuri în car nu a prins echipa. Foto Facebook

Presa din Spania a analizat prestația lui Ianis Hagi din meciul Deportivo Alaves - Barcelona. Mijlocașul de 25 ani a intrat în minutul 77, la 1-3, după ce în ultimele 4 etape antrenorul Luis Garcia nu l-a băgat deloc. Iar în minutele bifate în partida contra catalanilor, Ianis nu a reușit să-și ajute echipa să reducă din diferență, deși avea un om în plus.

Prestația, între ”incompltă” și ”pozitivă”

Ianis a primit nota 5 din partea de Noticias de Alava, care scrie: „A intrat în locul lui Tenaglia și a jucat în banda dreapta. Nu a s-a văzut foarte mult. Încă se așteaptă să arate cea mai bună versiune a lui”. Mundo Deportivo a caracterizat prestația lui Ianis drept „incompletă”, notând că: „Intrarea lui trebuia să ofere precizie pe jocul ofensiv. Dar nu s-a întâmplat asta”.

Însă jurnaliștii de la El Correo au văzut o evoluție bună, drept pentru care i-au dat nota 6, considerând că „a arătat lucruri pozitive în joc”.

Golurile catalanilor au fost marcate de Robert Lewandowski (22), Ilkay Gundogan (49) şi Vitor Roque (63) în timp ce pentru gazde a punctat Samu Omorodion (51). În urma acestei victorii, FC Barcelona, campioana en titre, a acumulat 50 de puncte şi a depăşit-o pe Atletico Madrid (47 de puncte), care va disputa astăzi derby-ul etapei cu Real Madrid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite