Ianis Hagi a fost titular la Alaves după o lună, dar a dezamăgit. „Cu un pas în urma celorlalți”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alaves s-a impus cu 1-0 în fața lui Betis Sevilla și s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Regelui. pentru runda următoare. A fost prima victorie pentru Deportivo în ultima lună, dar și primul meci în care Ianis Hagi a fost folosit titular în acest interval. Precedentul succes al bascilor fusese pe 6 decembrie, tot în Copa del Rey, 1-0 cu Terrassa.

Ianis Hagi a primit o nouă șansă de la antrenor. Foto Facebook
Ianis Hagi a primit o nouă șansă de la antrenor. Foto Facebook

Românul a jucat 65 de minute în meciul cu Betis, fără să aibă realizări. A atins mingea de 19 ori, a șutat de două ori la poarta adversarilor și a fost primul jucător schimbat de antrenorul Luis García Plaza, în locul său fiind trimis pe teren Giuliano Simeone. A alergat mult, a încercat să se implice în joc, dar s-a întâlnit rar cu mingea. În câteva situații, jucătorul român s-a arătat nemulțumit că nu primește mai multe pase de la coechipierii săi.

Prestația sa a fost analizată de El Correo. „Primul 11 a combinat prezența unor jucători de rezervă cu continuitatea unor titulari. Au fost pozitive aparițiile lui Benavídez sau Kike. Sola a jucat ca fundaș lateral, Rioja și-a acoperit banda stângă, în timp ce Hagi a lăsat o impresie gri în rolul său de mijlocaș ofensiv. Acesta a fost unul dintre aspectele mai puțin reușite ale meciului”.

A încercat multe, a reușit puține

El Correo l-a notat cu 6, cea mai mică notă de la basci. „S-a bucurat de încă o șansă ca titular, dar tot nu reușește să facă un meci întreg reușit. Deși încearcă și muncește, nu reușește să fie decisiv în atac. Faptul că Alavés a atacat mai mult pe flancuri i-a conferit un rol secundar”, a competat publicația bască.

Noticias de Alava i-a dat lui Ianis Hagi cea mai mică notă dintre jucătorii lui Alavés: 5, justificând că „a încercat întotdeauna când a avut ocazia, dar e cu un pas în urma coechipierilor săi. A avut o influență mai redusă în meci decât și-ar fi dorit”, a notat publicația bască.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite