Ianis Hagi, o jumătate de oră pentru Alaves. „Un scenariu complicat pentru el”

0
Publicat:

După ce a revenit de la echipa națională, Ianis Hagi a reintrat în rutina de la formația de club, Deportivo Alaves. Dacă înainte de partidele din preliminariile Euro 2024 prinsese două-trei minute la noua sa formație, acum internaționalului român i s-au acordat mai multe minute: un pic peste jumătate de oră în care să arate ce știe și ce poate.

Ianis Hagi se integrează la noua sa echipă, Deportivo Alaves. Foto Facebook
Ianis Hagi se integrează la noua sa echipă, Deportivo Alaves. Foto Facebook

Ianis Hagi a fost trimis pe teren în ultima jumătate de oră a partidei Rayo Vallecano - Alaves 2-0, în etapa a 5-a din LaLiga. Reacția presei din Spania cu privire la evoluția mijlocașului este încurajatoare, el primind notă de notă de trecere, mai exact 6. Internaționalul român a fost implicat în câteva dueluri tari cu adversarii săi, însă nu a reușit să pună în pericol poarta echipei gazdă. În minutul 90+5, Ianis a văzut și un cartonaș galben pentru proteste, nemulțumit de faptul că Raul de Tomas nu a fost eliminat în urma unui fault dur pe care l-a comis asupra sa.

A arătat detalii de calitate

La capătul celor 90 de minute, jurnaliștii iberici de la publicația El Correo au apreciat efortul mijlocașului român și i-au acordat nota 6: „A arătat detalii de calitate prin modul în care se mișcă în teren și un voleu expediat pe poartă. Trebuie să dea mai mult, dar a arătat deja că își poate aduce contribuția”, se arată pe El Correo.

Iar ziariștii de la Noticias de Alava au punctat: „De fiecare dată când a primit mingea s-a trezit imediat cu un adversar în preajma sa. Lipsa de libertate nu i-a permis să își arate calitățile. Un scenariu complicat pentru el”.

Pentru Alaves este al 3-lea eșec în 5 etape, formația românului fiind clasată pe locul 12 în LaLiga, cu 6 puncte. Pentru Deportivo urmează duelul contra lui Athletic Bilbao, pe 22 septembrie, de la ora 22.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite