Ianis Hagi, aventură încheiată în Spania: Alaves a anunțat plecarea românului printr-un mesaj banal

0
Publicat:

Despre Ianis Hagi (25 de ani) s-a spus, nu o dată, că va face furori, dacă va ajunge în campionatul spaniol pentru că, tehnic fiind, La Liga i se potrivește de minune! Din păcate, realitatea ne-a arătat cu totul altceva. Fiindcă, în sezonul care tocmai s-a încheiat, mijlocașul român a evoluat în La Liga, la Alaves, dar fără mari realizări.

Ianis Hagi. FOTO: Arhiva Adevărul
Ianis Hagi. FOTO: Arhiva Adevărul

Cifrele lui Ianis Hagi vorbesc de la sine: 26 de meciuri, 2 goluri, 1 pasă de gol. De precizat că cele două reușite au venit în Cupa Spaniei, într-o partidă cu o formație din ligile regionale. Concret, în confruntarea cu Deportivo Murcia pe care Alaves a câștigat-o cu 10-0. În rest, în campionat, Ianis a avut 22 de apariții pe teren, însă a prins echipa de start în doar opt rânduri, adunând un total de 798 de minute în La Liga.

Cu un asemenea bilanț sub așteptări, era clar că Alaves nu va activa clauza pentru un transfer definitiv de la Rangers, de unde mijlocașul fusese împrumutat. Iar astăzi, formația spaniolă a anunțat plecarea lui Ianis Hagi printr-un mesaj banal: „Mulțumim foarte mult, Ianis Hagi“.

Pentru starul naționalei noastre urmează Campionatul European din Germania (14 iunie – 14 iulie), el fiind în lotul lărgit anunțat de selecționerul Edward Iordănescu, după cum Adevărul a arătat aici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite