Simona Halep, despre viaţa de familie: „Sunt o soţie bună, deşi nu credeam!” Câţi copii vrea VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep s-a cununat civil cu Toni Iuruc la mijlocul lunii septembrie. foto: arhiva personală
Simona Halep s-a cununat civil cu Toni Iuruc la mijlocul lunii septembrie. foto: arhiva personală

Simona Halep (30 de ani) a devenit soţia lui Toni Iuruc pe 15 septembrie, la Constanţa! Marea campioană şi alesul inimii ei, omul de afaceri machedon Toni Iuruc (42 de ani) au făcut cununia civilă la Mamaia, urmând ca ceremonia religioasă sa aibă loc anul viitor. Prezentă în aceste zile la turneul de tenis din Linz, Austria, Simona a acordat un interviu mai puţin obişnuit, despre viaţa de familie.

Simona Halep este în elementul ei de când a devenit doamna Iuruc! Deşi recunoaşte că s-a temut de postura de soţie, Simona spune că se decurcă deocamdată de minune!

Campioana noastră a oferit un interviu inedit, chiar înainte de primul ei meci la WTA Linz Open. Simona dat detalii din căsnicie şi a dezvăluit câţi copii îşi doreşte! “Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Anul viitor va fi nunta tradiţională, la biserică. Am timp destul să aleg rochia. Sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt”, a declarat Simona Halep, în timpul interviului cu Barbara Schett.

Citeşte continuarea pe click.ro

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite