Hapoel Tel Aviv-Pandurii 1-2 / Marin Condescu: „Mă bucur că am scos lumea pe străzi la Târgu Jiu. E o noapte de vis pentru România!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Condescu e de părere că Pandurii va trece şi de play-off şi va juca în grupele Europa League
Marin Condescu e de părere că Pandurii va trece şi de play-off şi va juca în grupele Europa League

Preşedintele echipei Pandurii Târgu Jiu a lăudat toţi jucătorii formaţiei lui Cristi Pustai pentru determinarea şi ambiţia cu care au jucat în returul disputat în Israel cu Hapoel Tel Aviv şi încheiat cu victoria gorjenilor cu 2-1. Condescu s-a simţiti mândru că este român când, pe stadionul din Tel Aviv, suporterii Pandurilor au scandat "România, România!"

Marin Condescu la Digi Sport: Suporterii lor s-au ridicat în picioare, ne-au aplaudat şi ne-au felicitat pentru calificare. Ei au recunoscut că am fost mai buni. Am avut o perioadă foarte grea, dar uite că am trecut peste ea. În seara asta, Mamele s-a integrat foarte bine. Deşi am avut jucători accidentaţi, am trecut cu bine peste. Ştiam că n-avem ce să pierdem şi ne-am dus în Israel să jucăm deschis. Toţi jucătorii au jucat extraordinar, de la portar la atacanţi.

Pustai a făcut un meci tactic foarte bun. Antrenorul lui Hapoel Tel Aviv credea că o să ne aparăm, dar nu a fost aşa. Sperăm să ţinem ritmul acesta, cu meciuri din 3 în 3 zile. Marele merit al LPF este că a reuşit să vândă meciurile din Liga 1. În Israel, spre exemplu, Hapoel obţine cam 700.000 de euro pe an din drepturile de televiziune. 

100.000 de euro vom primi de la UEFA pentru această calificare, tot cam atât am plătit pentru deplasările de la Talinn şi Tel Aviv. Deci, deocamdată nu e rentabilă participarea în Europa League, suntem pe zero. Am auzit că lumea a ieşit pe străzi la Târgu Jiu, ne bucurăm că am adus bucurie în România. Aici, la Tel Aviv, s-a scandat România pe stadion."

CITIŢI ŞI:

Hapoel Tel Aviv-Pandurii 1-2. Gorjenii au detonat bomba în Israel şi au obţinut o calificare nesperată în play-off-ul Europa League

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri