Vitesse-Petrolul 1-2 / Cosmin Contra jubilează: „S-a făcut dreptate, meritam din plin să ajugem în play-off!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra l-a lăudat pe Gicu Grozav pentru golul decisiv marcat la Arnhem
Cosmin Contra l-a lăudat pe Gicu Grozav pentru golul decisiv marcat la Arnhem

Cosmin Contra a fost foarte fericit la finalul partidei Vitesse-Petrolul, meci încheiat cu victoria ploieştenilor, scor 2-1, care a adus califcarea în play-off-ul Europa League. Tehnicianul aşteaptă cu mare încredere tragerea la sorţi, precizând că noul obiectiv al echipei sale este calificarea în grupele competiţiei.

Cosmin Contra pentru Digi Sport: "Am trăit intens acest final de meci. S-a făcut dreptate, meritam din plin această calificare, per ansamblu, Petrolul a fost echipa mai bună. Ne-a fost greu pentru că am luat gol din fază fixă. Când am văzut lovitura liberă, ştiam că Gicu poate să ne salveze şi aşa a făcut. Le-am zis jucătorilor că un gol ne va califica, iar dacă vom primi, trebuie să marcăm două şi aşa s-a întâmplat. Am avut în a doua repriză multe spaţii, am ratat multe ocazii, dar nu pot decât să-mi felicit toţi jucătorii, au dovedit că pot câştiga şi în 10 oameni. Acum nu avem decât 48 de ore să pregătim următorul meci de campionat.

Multă lume nu apreciază la Gicu Grozav schimbarea de atitudine. El se bate, munceşte mult, îşi doreşte mult. Prin golul acesta şi-a spălat din păcate, avea o datorie morală faţă de mine şi faţă de coechipieri şi suporteri. Fotbalul îţi dă şansă să te reabilitezi şi el asta a făcut în seara asta. Dacă va avea oferte şi vor fi avantajoase, îl vom lăsa să plece. Am emoţii la tragerea la sorţi. Acum ne dorim să ajungem în grupe să facem puncte pentru România. Felicit toate celelalte echipe care s-au calificat în play-off. Am demonstrat că noi, românii, ne putem bate cu echipe din Europa care au bugete mult mai mari decât ale noastre."

CITIŢI ŞI:

VIDEO Vitesse-Petrolul 1-2. Grozav a adus o calificare grozavă pentru ploieşteni în play-off-ul Europa League

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite