Halep, victima lui Mouratoglou? Pam Shriver, mesaj acid după scandalul de dopaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 6 luni după ce a intrat pe mâna francezului Patrick Mouratoglou (52 de ani), Simona Halep (31 de ani, 9 WTA) trăiește o adevărată dramă sportivă pentru cariera ei stelară de până acum. Pentru că acest scandal de dopaj a „pătat“ cariera frumoasă pe care și-a construit-o „Simo“ cu un volum uriaș de muncă.

Patrick Mouratoglou a luat toate deciziile în privința Simonei Halep, începând din luna aprilie.
Patrick Mouratoglou a luat toate deciziile în privința Simonei Halep, începând din luna aprilie.

Acest episod bulversant vine la capătul unui sezon în care Halep a recurs la schimbări mari în privința staffului. Practic, de când l-a angajat pe Patrick Mouratoglou (52 de ani) pentru funcția de antrenor, Simona a mers pe mâna acestuia, aproape orbește! Și nu o dată a recunoscut acest lucru, spunând că toate deciziile în legătură cu cariera ei sportivă și stafful ei sunt luate de Mouratoglou. De aceea, acum, când românca a fost depistată cu roxadustat în organism, o substanță aflată pe lista celor interzise, mulți se întreabă ce rol are antrenorul francez în acest scandal?

Iar fosta mare jucătoare americană de tenis, Pam Shriver (60 de ani), a avut o postare pe Twitter, pornind de la cazul Halep, în care a reamintit cât de important e să ai oameni de încredere și competenți în staff, ca sportiv de elită.

Jucători, indiferent de nivelul la care vă aflați, aveți grijă când vă schimbați echipa în totalitate și renunțați la oamenii de încredere și la cei care v-au fost colegi ani la rând. E ușor să fii manipulat și controlat de oamenii care sunt buni la a manipula și controla“, a scris Pam Shriver.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite