Mouratoglou, reacție după suspendarea lui Halep: De ce francezul e în centrul atenției

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (31 de ani, 9 WTA) a primit o suspendare provizorie, după ce un control efetuat la US Open 2022 a arătat că românca a folosit Roxadustat, o substanță aflată pe lista celor interzise. Imediat după ce această știre a apărut în mass-media, „Simo“ a reacționat printr-un comunicat în care s-a arătat „confuză și trădată“.

Patrick Mouratoglou va juca un rol important în acest scandal de dopaj. FOTO: Arhiva Adevărul
Patrick Mouratoglou va juca un rol important în acest scandal de dopaj. FOTO: Arhiva Adevărul

Mulți au speculat deja că astfel Halep s-a referit la antrenorul ei, Patrick Mouratoglou. Cu care a început să colaboreze din aprilie 2022. Odată cu această mutare, Simona a mers exclusiv pe mâna francezului. Și și-a refăcut stafful, la indicațiile antrenorului de 52 de ani. Mouratolgou a lucrat cu Serena Williams, timp de un deceniu, între 2012 și 2022.

Rămâne de văzut cum de această substanță interzisă, Roxadustat, a ajuns în organismul Simonei. Dacă acest lucru s-a întâmplat din cauza doctorului adus în staff de Mouratoglou sau, mai rău, din cauza unui supliment / medicament luat de Halep la recomandarea directă a francezului, atunci imaginea lui Mouratoglou va fi serios „pătată“.

Până vom afla cum stau, de fapt, lucrurile, lui Mouratoglou i s-a cerut un punct de vedere din partea „Gazetei Sporturilor“. Sursa citată a scris că răspunsul la această solicitare a venit după 6 ore, prin intermediul biroului de PR al antrenorului francez: „Pentru moment, nu comentez”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite