Halep, suspendată pentru dopaj, dar în reclame: Brandul românesc care rămâne alături de Simona VIDEO

0
Publicat:

Simona Halep (32 de ani) și-a câștigat locul în clubul select al marilor sportivi români, rezultatele ei fabuloase plasând-o, pe bună dreptate, lângă nume „grele“ precum Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci, Ilie Năstase sau regretații Ivan Patzaichin și Ilie Balaci. Problema e că, după suspendarea pentru dopaj, au apărut mulți oameni care contestă prezența Simonei alături de legendele sportului românesc.

Simona Halep
Simona Halep

Totuși, Adevărul a explicat motivul important pentru care, deocamdată, nu putem pune pe numele lui Halep eticheta de „trișoare“. Inclusiv Gabriel Toncean, al doilea om din sportul românesc, a insistat pe această idee într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru Adevărul.

Mai mult decât atât, sponsorii Simonei mizează și ei pe faptul că românca va reuși să-și dovedească, în final, nevinovăția. Cel puțin, unii dintre ei!

Așa se explică faptul că Banca Transilvania a rămas alături de „Simo“, inclusiv după suspendarea ei de 4 ani pentru dopaj, și tocmai a inclus-o într-o reclamă de 1 decembrie, în care apar și Gheorghe Hagi și Horia Tecău. Clipul realizat de Banca Transilvania poate fi văzut mai jos:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite