Halep şi Gauff şi-au prefaţat meciul de la Madrid: Americanca şi-a dezvăluit marele avantaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep are o şansă bună de a câştiga turneul de la Madrid pentru a 3-a oară
Simona Halep are o şansă bună de a câştiga turneul de la Madrid pentru a 3-a oară

Provenind din generaţii diferite, Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) şi Cori Gauff (18 ani, 16 WTA) se vor înfrunta pentru a 3-a oară, de la ora 17.00 (Digi Sport 2), miza fiind accederea în sferturile de la Madrid Open.

Simona Halep revine, astăzi, pe teren la Madrid Open, după o zi de pauză în care şansele ei la câştigarea turneului au crescut! Pentru că, după cum Adevărul a explicat aici, surprizele au curs, duminică, la Caja Magica şi au golit tabloul de favorite. 

Iar astăzi, „Simo“ e cotată, în mod clar, cu prima şansă în confruntarea cu americanca Cori Gauff. Pe care a învins-o în precedentele două întâlniri, fără set pierdut, după cum se poate vedea mai jos:

*2022 (Indian Wells, hard): 6-3, 6-4 Halep

*2019 (Wimbledon, iarbă): 6-3, 6-3 Halep

Astăzi, Halep şi Gauff se vor duela, în premieră, pe zgură. În stilul ei caracteristic, Simona şi-a lăudat adversara în conferinţa dinaintea partidei. Iar Gauff, abilă, a spus că marele ei avantaj e că va juca fără presiune, având în vedere că n-are nimic de pierdut.

Ce au spus cele două sportive în faţa jurnaliştilor?

*Simona Halep: Gauff e o adversară de temut, mereu îmi e greu să joc împotriva ei. E atât de tânără, dar în acelaşi timp are atât de multă putere. Joacă un tenis grozav! Sunt pregătită. În mare măsură, ştiu la ce să mă aştept. E un nou meci, o nouă provocare pentru mine.

*Cori Gauff: Sunt nerăbdătoare să joc din nou împotriva ei. M-a învins deja de două ori, aşa că n-am nimic de pierdut. De această dată, sper să fie diferit.

Madrid Open, tabloul optimilor

*Teichmann (35 WTA) – Rybakina (18 WTA)

*Raducanu (11 WTA) – Kalinina (37 WTA)

*Kasatkina (23 WTA) – Sorribes Tormo (47 WTA)

*Pegula (14 WTA) – Andreescu (111 WTA)

*Bouzkova (77 WTA) – Alexandrova (45 WTA)

*Azarenka (17 WTA) – Anisimova (33 WTA)

*Jabeur (10 WTA) – Bencic (13 WTA)

*Halep (21 WTA) – Gauff (16 WTA)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite