Halep a scăpat de coşmarul ei: Jucătoarea care o sperie cel mai mult, eliminată la Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a fost chinuită la ultimele partide de estonianca de 1,81 de metri
Simona Halep a fost chinuită la ultimele partide de estonianca de 1,81 de metri

Simona Halep are zi de pauză la Madrid Open. Şi primeşte veşti bune pe bandă, având în vedere că rezultatele înregistrate până acum măresc şansele ei la câştigarea trofeului.

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) va reveni pe teren, luni, în confruntarea cu Cori Gauff (SUA, 18 ani, 16 WTA). Şi, după cum Adevărul a explicat aici, constănţeanca porneşte, în mod clar, cu prima şansă în duelul din optimi.

Până atunci, „Simo“ priveşte cum tabloul de la Madrid Open se goleşte de favorite! După Badosa (2 WTA), Sabalenka (4 WTA) şi Pliskova (7 WTA), astăzi, alte două sportive din Top 10 au fost învinse şi ele. Mai întâi, Collins (8 WTA) a fost spulberată de Andreescu (111 WTA), scor 1-6, 1-6, pentru ca apoi să fie învinsă şi favorita publicului, Garbine Muguruza (9 WTA), scor 3-6, 0-6, în meciul cu Kalinina (37 WTA). 

În fine, Kaia Kanepi (36 de ani, 55 WTA), jucătoarea despre care Darren Cahill spunea că reprezintă coşmarul Simonei Halep, a fost învinsă şi ea în turul II. Ce-i drept, estonianca, oricum, avea şansa a doua în duelul cu Jessica Pegula (SUA, 28 de ani, 14 WTA) în faţa căreia a cedat cu 3-6, 3-6.

Kanepi

Halep a prins frica de Kanepi (foto), o jucătoare masivă care loveşte puternic, după acel meci de coşmar de la US Open 2018. Atunci, în turul I, Simona a fost învinsă de Kanepi, scor 2-6, 4-6. Kaia a făcut un turneu foarte bun, ulterior, avansând până în optimi, unde a cedat în faţa Serenei Williams în trei seturi (0-6, 6-4, 3-6)

Peste ani, Cahill a povestit amuzat că, de câte ori e implicată în marile turnee, Halep verifică tabloul pentru a vedea în ce fază o poate întâlni pe Kanepi.

După duelul de la US Open 2018, Halep şi Kanepi s-au mai intersectat o singură dată în circuitul feminin, la Australian Open 2019, unde „Simo“ a bătut după un meci greu, decis în trei seturi: 6-7, 6-4, 6-2.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite