Halep şi-a găsit antrenor: Simona va lucra cu un român care a pregătit-o doi ani. Segărceanu a făcut anunţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: GettyImages
FOTO: GettyImages

Simona Halep (2 WTA) evoluează şi la Indian Wells fără un antrenor în stafful ei, însă situaţia se va schimba de săptămâna viitoare.

Simona Halep a înregistrat cel mai bun rezultat din acest sezon la Doha, în singurul turneu din 2019 în care a avut un antrenor alături de ea. Vorbim despre belgianul Thierry van Cleemput, care a fost în probă la Qatar Total Open, acolo unde Simona a avansat până în finala pierdută cu Mertens.

Acum, potrivit lui Florin Segăceanu, căpitanul-nejucător din echipa de Fed Cup a României, Halep va relua colaborarea cu Daniel Dobre, antrenor care a pregătit-o pe Simona, între 2015 şi 2017. Informaţia a fost furinzată de Telekom Sport, iar Segărceanu a comentat şi varianta care s-a mai vehiculat în presă, cea a neamţului Sascha Bajin.

Ce a spus Florin Segărceanu?

*Se apropie Roland Garros-ul, unde are de apărat puncte. Am înţeles că, săptămâna viitoare, Daniel Dobre ar putea merge să o ajute pe Simona. Ei au mai lucrat împreună, iar eu, personal, îl apreciez foarte mult pe Daniel. Cred că o va ajuta mult în această perioadă de tranziţie.

*Legat de antrenorul care o pregătea pe Naomi Osaka, aici cred că sunt doar speculaţii. Eu cred că este dificil, mai ales când sunt astfel de antrenori cu cote foarte mari. Să se transfere aşa antrenorul de la numărul 1 la numărul 2 WTA, doar după o săptămână ... Deci eu nu prea cred în astfel de zvonuri. Simona are nevoie de un om echilibrat care să se potrivească temperamentului ei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite