Halep a trecut testul maturităţii la Indian Wells: Simona e în optimi, după un meci destul de complicat. Cu cine va juca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

După o prima victorie fără mari emoţii cu Strycova (50 WTA) pentru Simona Halep a urmat un duel mult mai greu decât ne-am fi aşteptat cu ucraineanca Kateryna Kozlova (114 WTA).

Mai ales că, la cum a început partida, cu Halep distanţându-se la 2-0, mulţi s-au aşteptat la un succes obţinut la pas de constănţanca de 27 de ani.

Kozlova însă s-a luptat admirabil, chiar a condus cu 3-2, iar de aici Halep a fost nevoită să muncească din greu pentru fiecare punct. Fostul lider mondial a revenit la cârma meciului, iar la 5-3 a irosit o minge de set. Aşa că, în loc să încheie setul cu 6-3, Simona a fost dusă în tiebreak de adversara ei! Aici însă, Halep a lămurit, relativ uşor, lucrurile: a condus cu 3-0, înainte de a se impune cu 7-3.

Setul doi a avut un start spectaculos! Primele patru game-uri au însemnat patru break-uri. Abia în cel de-al cincilea game, Halep a reuşit să-şi facă serviciul, după care, la capătul unui game extrem de disputat, a făcut un nou break pentru a se duce la 4-2. Simona a avut chiar 5-2, dar şi în acest set şi-a complicat viaţa. Ce-i drept, nici Kozlova nu s-a predat uşor, a luat două game-uri la rând şi s-a apropiat la 5-4.

La acest scor, ucraineanca a servit pentru a egala scorul la cinci, ceea ce a şi reuşit, după ce a luat game-ul la 30. 5-5, după ce Simona avusese 5-2! Spre lauda ei, Halep nu s-a destabilizat, şi-a făcut repede serviciul la zero şi a trecut, din nou, în frunte: 6-5. În game-ul următor, Simona şi-a continuat recitalul, a făcut break la zero şi a închis setul cu 7-5.

În optimi, Simona Halep va juca împotriva lui Vondrousova (61 WTA).

CITEŞTE ŞI:

Halep va avea iarăşi viaţă grea: Simona şi-a aflat adversara din optimile de la Indian Wells. E coşmarul favoritelor

Halep, prima reacţie după o victorie muncită la Indian Wells: De ce i-a fost greu cu Kozlova şi ce a bucurat-o la final

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite