Halep, sfătuită de marele Roger Federer: Unde s-au intersectat cei doi şi ce a spus elveţianul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a fost într-o dispoziţie foarte bună din momentul în care a plecat spre Australia
Simona Halep a fost într-o dispoziţie foarte bună din momentul în care a plecat spre Australia

Până să debuteze la Adelaide, Halep a fost implicată într-o partidă demonstrativă în care a făcut pereche cu columbianul Juan Sebastian Cabal.

Cei doi au înfruntat cuplul format din Kerber şi Robert Farah, acesta din urmă fiind partenerul lui Cabal cu care împarte şefia clasamentului mondial la dublu masculin. 

Meciul a durat o oră, iar scopul acţiunii a fost strângere de fonduri pentru victimele incendiilor din Australia. Preţul unui bilet a fost de 40 de dolari australieni, adică 25 de euro. 

În timpul meciului, „Simo“ a primit sfaturi din partea lui Roger Federer, cel care a jucat rolul antrenorului pentru constănţeanca de 28 de ani. „Bun voleu, Simona! Continuă să avansezi. Apropie-te de fileu. Da, foarte bine, Simona!“, a fost mesajul elveţianului pentru Halep. 

Aceasta a vizitat şi Grădina Zoologică de la Adelaide, prilej cu care a postat un mesaj pe Instagram: „Vizita mea la Grădina Zoologică Adelaide a fost atât frumoasă, dar a fost şi o amintire dureroasă pentru vieţile pierdute în incendiile din Australia. Inima mea e alături de toate aceste animale uimitoare“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite