Halep s-a „rupt“: Din nou accidentare la spate, din nou abandon! Cât a durat meciul cu Rybakina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (6 WTA) a încheiat socotelile cu turneul de la Wuhan în optimi, după un duel cu Elena Rybakina (50 WTA) în care n-a apucat să ducă la capăt nici măcar primul set.

Finalul sezonului devine un „blestem“ pentru Simona Halep! Anul trecut, coşmarul ei a început la US Open, unde a fost eliminată în turul I, după care s-a accidentat la spate. Anul acesta, povestea se repetă. Cu o singură diferenţă: a pierdut în turul II de la US Open.

Nici măcar pauza de 26 de zile, între ultima ei apariţie pe teren, la simplu, la Flushing Meadows, şi primul ei meci, în turul II, la Wuhan Open, n-a ferit-o pe „Simo“ de noi probleme medicale. Iar asta în ciuda faptului că românca a debutat cu dreptul în China, câştigând atât la dublu, alături de Raluca Olaru, cât şi la simplu, în confruntarea cu Barbora Strycova (34 WTA).

Astăzi, Halep ar fi trebuit să evolueze, iarăşi, atât la simplu, cât şi la dublu. Din păcate pentru ea, a cedat repede, fizic, după doar 46 de minute în duelul cu Elena Rybakina (50 WTA), campioana de la BRD Bucharest Open.

„Simo“ a început bine partida şi a condus cu 4-2. A fost apoi egalată, 4-4, după care, în game-ul următor, a irosit minge de break, de 5-4. Astfel, Rybakina a trecut pentru prima dată în frunte: 5-4. A fost începutul sfârşitului pentru Halep!

Vizibil incomodată de durerile de la spate, fără mobilitate, fără posibilitatea de a servi normal, românca a cerut un time-out medical de trei minute. A revenit apoi pe teren, a încercat să joace, dar n-a putut să-şi ducă la capăt game-ul de serviciu şi a abandonat.

Pentru Halep, Wuhan Open s-a încheiat, atât la simplu, cât şi la dublu. Ea va aştepta acum verdictul medicilor pentru a afla cât de gravă e accidentarea suferită.

CITEŞTE ŞI:

Halep, prima reacţie după accidentarea suferită la Wuhan: Simona a descris exact ce a simţit pe teren

Halep poate pierde o sumă uriaşă: Ce se întâmplă dacă Simona renunţă la următorul turneu din China

Halep „tremură“: Variantă de coşmar pentru Simona după o nouă accidentare la spate

VIDEO Halep, la pământ: Momentul în care a fost nevoită să abandoneze în meciul cu Rybakina

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite