Halep, pe plus după Indian Wells: Câţi bani a câştigat, pe ce loc a urcat în clasament şi unde va reveni pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (30 de ani) şi-a încheiat parcursul la Indian Wells, în semifinale, pentru a treia oară în 11 participări. Şi rămâne cu un singur titlu în California, cel cucerit în 2015.

Simona Halep a abordat turneul de la Indian Wells de pe locul 26 în lume şi, în ciuda eşecului dureros cu Swiatek (Polonia, 20 de ani, 4 WTA) din semifinale, are motive de satisfacţie, când trage linie după această întrecere de categoria WTA 1000.

În primul rând, Simona a părăsit California, reuşind un salt de şapte locuri în ierarhia mondială. Începând de luni, constănţeanca va fi pe locul 19 WTA, cu 2.222 de puncte. 

Apoi, din punct de vedere finanicar, Halep a încasat o sumă importantă, de 343.985 de dolari. Şi, aproape sigur, săptămâna viitoare, va trece pe locul 3 în clasamentul all-time al banilor câştigaţi din tenis, după cum Adevărul a explicat aici.

Pentru Simona urmează ultimul mare turneu de pe hard din prima parte a sezonului, la Miami (22 martie – 3 aprilie). Vorbim despre o altă întrecere WTA 1000, la fel ca la Indian Wells.

15 victorii şi 4 înfrângeri are Simona Halep în acest sezon.   

Halep, în sezonul 2022

Turneu Rezultat

Indian Wells Semifinale

Doha Turul I

Dubai Semifinale

Australian Open Optimi

Melbourne Campioană

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite