Halep, mesaj descifrat de jurnaliștii francezi: Ce ar indica ultima postare a Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (32 de ani) și-a dorit mereu să petreacă Sărbătorile de Iarnă acasă, însă acum, cu siguranță, nu se mai bucură de ele, ca atunci când era o jucătoare activă în circuitul WTA. Pentru că, din păcate, pentru al doilea an la rând, „Simo“ e liberă de sărbători, nu pentru că a decis așa, ci pentru că a fost, pur și simplu, scoasă din tenis.

Siimona Halep
Siimona Halep

Suspendată 4 ani pentru dopaj, după verdictul dat de tribunalul Sport Resolutions, Halep stă acum la ușa TAS. Adevărul a explicat aici că inclusiv la acest Tribunal de Arbitraj Sportiv de la Lausanne românca e tratată cu lipsă de respect. De aceea, la ora actuală, nici nu știm când va fi audiată Simona, după depunerea apelului.

În ciuda acestei incertitudini, Halep tocmai a postat un mesaj enigmatic pe rețelele de socializare de la Paris: „Gata să revin acolo unde totul a început. Turneul de junioare Roland Garros 2008. Mulțumesc mult, Paris“.

Văzând această postare, mulți au interpretat-o ca un indiciu dat de Halep privind data revenirii ei pe teren. S-a speculat că, după apelul depus la TAS, suspendarea ei ar urma să fie redusă, astfel încât ea să joace la French Open 2024 (20 mai – 9 iunie). Deși e foarte greu de crezut – dar nu și imposibil! – că TAS va reduce atât de mult din suspendarea Simonei, despre acest scenariu au scris și jurnaliștii francezi de la tennisactu.net.

Sursa citată, preluând postarea Simonei, a adăugat o speculație la finalul articolului. Concret, jurnaliștii francezi au scris că Halep ar urma să primească verdictul TAS la finalul lunii februarie. Informația se oprește aici, fără date suplimentare.

Timpul ne va demonstra dacă francezii știu, într-adevăr, ceva sau au făcut, pur și simplu, o estimare. Cert e că, la ora actuală, nu știm nici măcar când va fi audiată Simona la TAS, deși s-a speculat că acest lucru ar urma să se întâmple la finalul lunii ianuarie. Dacă va fi așa, atunci prinde contur varianta înaintată de francezi și, într-adevăr, sunt șanse ca Halep să primească verdictul TAS, ultimul în cazul de dopaj, în februarie 2024.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite