Cazul Halep, analizat în mod șocant de Țiriac: Descriere macabră pentru ce a pățit Simona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (32 de ani) era obișnuită ca, pe finalurile de an, să-și planifice deja calendarul competițional pentru următoarea stagiune, cu primele turnee în Australia și apoi participarea în Grand Slam-ul găzduit de Melbourne. Din păcate pentru „Simo“, de un an și jumătate aproape, această planificare a trecut la capitolul amintirilor. Acum, Halep e ținută la ușa TAS, tratată cu dispreț, după cum Adevărul a explicat aici.

Ion Țiriac
Ion Țiriac

Atât suspendarea fostului lider WTA de către Sport Resolutions, cât și coșmarul pe care îl trăiește acum, în așteptarea audierilor de la TAS, l-au scârbit pe Ion Țiriac (84 de ani). Adică, pe omul care a ghidat cariera Simonei din umbră. Furios din cauza tragediei sportive la care asistă, Țiriac a tot vorbti despre cazul Halep. Săptămâna trecută, le-a transmis un mesaj tăios românilor care o jignesc pe „Simo“, iar acum, în dialog cu Euronews România, a comparat suspendarea lui Halep cu pedeapsa capitală!

Ce a declarat Ion Țiriac pentru Euronews?

*Să ții pe cineva, la 33 de ani, în afara jocului un an și jumătate, asta înseamnă o pedeapsă cu moartea, cu siguranță. Ea se antrenează. Se antrenează în fiecare zi, înțeleg, dar e complet nedrept. Injust din partea întregii organizații, ce pot să fac? Acesta e motivul pentru care n-am vrut să fiu în niciuna dintre aceste organizații.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite