Halep la Washington: Simona şi-a scos adversara din sărite şi e în turul II cu o victorie solidă. Se ştie cu cine va juca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep (2 WTA) a avut un prim set mai dificil, însă în al doilea şi-a arătat clasa superioară şi a început cu dreptul sezonul de hard în America.

La 21 de zile după eliminarea de la Wimbledon, Simona Halep (2 WTA) şi-a început pregătirile pentru US Open (28 august - 10 septembrie) în compania unei adversare care, marţi seara, a bifat abia al doilea meci de simplu în acest an.

Sloane Stephens (SUA, 957 WTA), fosta ocupantă a locului 11 mondial, a fost nevoită să ia o pauză de aproape un an din cauza unei accidentări. 

Lipsa meciurilor în picioare nu s-a cunoscut însă, cel puţin în primul set. Americanca de 24 de ani a ţinut pasul cu Halep şi, chiar dacă a fost condusă cu 3-1, a revenit imediat, a egalat. Iar de la 3-3 s-a mers pe serviciu până la 6-6. Ce-i drept, la 6-5, Simona a avut două mingi de break şi de set, însă nu le-a fructificat.

În tie-break, egalitatea s-a păstrat până la 2-2, după care Halep s-a dus la 5-3 şi a tranşat primul set cu 7-3 după 55 de minute.

Izbucnire nervoasă în pauză

Simţind că, probabil, din motive fizice nu va reuşi să ţină pasul cu adversara ei în setul doi, Stephens a avut o izbucnire nervoasă într-un dialog cu antrenorul ei în pauza dintre seturi. 

De partea cealaltă, Halep şi-a văzut de treabă şi a dominat setul doi. S-a dus la 3-0 în 13 minute şi a tranşat setul cu 6-0.

Pentru Halep urmează un duel cu Mariana Duque-Marino (Columbia, 115 WTA). Aceasta a trecut în runda inaugurală de Shelby Rogers (SUA, 60 WTA), scor 6-4, 6-1.

Halep şi Duque-Marino s-au mai întâlnit o singura dată, Simona câştigând duelul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite