Halep, încântată de debutul ei la Indian Wells: Ce a spus Simona după ce a „zburat“ spre turul III

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românca a abordat turneul din California cu urme de îndoială în privinţa piciorului cu probleme. După ce a trecut de Kristyna Pliskova (77 WTA), Simona s-a convins că totul e bine, iar discursul ei a fost unul optimist.

Simona Halep (1 WTA) a avut o prestaţie reuşită pentru o jucătoare care s-a întors pe teren după o pauză de 20 de zile cauzată de probleme medicale. Glezna nu i-a mai dat bătai de cap liderului mondial în confruntarea cu Kristyna Pliskova (77 WTA), aşa că, atât Simona, cât şi fanii ei au răsuflat uşuraţi.

Iar discursul pe care Halep l-a avut după victoria din turul II arată că Simona e încrezătoare în posibilităţile ei la Indian Wells.

Ce a spus?

*Turneul acesta e unul special pentru mine, deoarece l-am câştigat şi am amintiri de neuitat din 2015. De câte ori joc aici, joc bine, azi n-a fost uşor deloc, Kristyna serveşte puternic, aşa că a fost greu, dar mă bucur că am învins şi am şansa de a mai juca aici.

*Am vrut să fiu agresivă, chiar dacă ea lovea puternic şi a trebuit să joc mai defensiv, m-am descurcat bine.

*Mă aşteptam să fie dificil meciul cu Kristyna şi sunt cu adevărat fericită. Am şansa să joc din nou pe acest teren superb.

*Sunt pregătită să muncesc pentru fiecare meci, să lupt şi să fiu la fel de agresivă. A fost o zi frumoasă pentru mine!

*Le mulţumesc fanilor români pentru că mă susţin de fiecare dată. De câte ori aud că sunt numărul 1, mă emoţionez, e un vis devenit realitate.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite