Halep şi Begu, o înfrângere care te lasă cu gura căscată: au fost bătute de o jucătoare de 42 de ani şi de o anonimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep - Begu
Halep - Begu

Româncele au făcut pereche la dublu în speranţa că vor repeta măcar o parte din parcursul excelent de la Shenzhen, acolo unde au luat titlul, la începutul anului.

Programat aproape de miezul nopţii în România, meciul de dublu jucat de Simona Halep şi de Irina Begu a trecut, oarecum, neobservat. S-au scris doar câteva rânduri despre eliminarea româncelor cu scorul de 3-6, 6-1, 10-3. Partida a durat 65 de minute.

Dacă parcurgem însă numele şi mai ales CV-ul adversarelor, rămânem cu nişte semne de întrebare despre cum a fost posibil un astfel de rezultat. Cuplul format din
Kveta Peschke (Cehia) şi Nicole Melichar (SUA) e cel care s-a impus în faţa româncelor.

Doar că prima are...42 de ani! Ce-i drept, e specialistă în meciuri de dublu, având 28 de trofee WTA şi un titlu de Grand Slam (Wimbledon 2011). Iar acum 7 ani, în 2011, a ajuns pe locul 1 în lume în ierarhia de dublu. Actualmente, ocupă poziţia a 24-a în această ierarhie.

Nicole Melichar e mai tânără decât partenera ei, având 24 de ani, însă nu se poate lăuda cu performanţele lui Peschke la dublu. Aici, ocupă locul 34 mondial şi are un singur titlu WTA în palmares. La simplu, Melichar e pe locul 902 WTA!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite