Halep, gata cu așteptarea: Simona revine pe teren, diseară, după 568 de zile. Avem ora meciului și televizarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (32 de ani) va reveni pe teren diseară, potrivit programului pe care l-au anunțat organizatorii turneului Miami Open. Aceștia au tratat-o pe fosta ocupantă a locului 1 mondial ca pe o mare vedetă! Pentru că duelul Halep – Badosa a fost programat pe Grandstand, cea mai importantă arenă din cadrul complexului Miami Gardens.

Simona Halep
Simona Halep

Potrivit site-ului oficial, Halep – Badosa va începe de la ora 16.00, ora locală. Ceea ce înseamnă că partida se va disputa de la ora 22.00, ora României. Digi Sport va transmite acest meci de mare interes pentru publicul din România.

A cedat doar 7 game-uri cu Badosa

Paula Badosa (Spania, 26 de ani, 80 WTA), prima adversară a Simonei după un an și jumătate, poate fi catalogată oricum, numai o sperietoare nu. Pentru că, la rândul ei, iberica se confruntă cu o situație dificilă. Mai mult decât atât, și când era pe val, Paula a fost „carne de tun“ pentru Halep. Dovadă și rezultatele întâlnirilor anterioare:

*2022 (Wimbledon): 6-1, 6-2 Halep

*2022 (Madrid): 6-3, 6-1 Halep

Acum, Badosa revine, la rândul ei, după o lună de absență cauzată de probleme la spate. Și înainte de această accidentare, Paula traversa o criză. În acest moment, bilanțul ei din 2024 arată 4 victorii și 5 înfrângeri. Și anul trecut a fost unul slab pentru Badosa: 18 victorii, 9 înfrângeri și o clasare pe 64 WTA la finalul sezonului. În plus, și anul trecut, Badosa s-a confruntat cu mari probleme medicale, fiind nevoită să încheie sezonul în luna august.

Cum poate arăta traseul lui Halep la Miami Open

Turul I – Paula Badosa (80 WTA)

Turul II – Aryna Sabalenka (2 WTA)

Turul III – Wozniacki (129 WTA) / Kalinina (36 WTA) / Burel (45 WTA)

Optimi – Samsonova (15 WTA) / Krejcikova (21 WTA) / Putintseva (68 WTA)

Sferturi - Q. Zheng (7 WTA) / Haddad Maia (13 WTA) / Azarenka (32 WTA) / Boulter (30 WTA)

Semifinale – Rybakina (4 WTA) / Sakkari (9 WTA) / Kalinskaya (25 WTA) / Ostapenko (10 WTA)

Finala – Swiatek (1 WTA) / Gauff (3 WTA) / Pegula (5 WTA) / Jabeur (6 WTA) / Svitolina (17 WTA)

Miami jpg
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite