Halep, folosită pe post de mascotă: S-a aflat ce va face Simona la Cluj pe durata meciurilor cu Canada

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A doua jucătoare a lumii nu va evolua pentru România la Fed Cup (10 şi 11 februarie) contra Canadei. Va avea însă alte sarcini, după cum a dezvăluit chiar ea.

Simona Halep şi oficialii Federaţiei Române de Tenis (FRT) au amânat cât au putut anunţul potrivit căruia constănţeanca nu va juca contra Canadei în Fed Cup.

Inclusiv după victoria Simonei cu Angelique Kerber, în semifinalele de la Australian Open, preşedintele FRT, George Cosac, a apărut la Digi Sport şi a insistat că Halep va intra pe teren la Cluj. Asta deşi era oarecum logic că, după un turneu epuizant la Melbourne, Simona nu va mai avea forţa necesară pentru a juca şi la Fed Cup. 

Biletele pentru duelul România – Canada din Grupa Mondială II s-au dat ca pâinea caldă, iar Sala Polivalentă din Cluj, cu o capacitate de 7.227 de locuri, o aştepta, în primul rând, pe finalista de la Australian Open. Halep a ajuns, miercuri, la Cluj, însă în calitate de suporter pentru Sorana Cîrstea (38 WTA), Irina Begu (37 WTA), Ana Bogdan (86 WTA) şi Raluca Olaru (45 WTA la dublu) şi ca o mascotă pentru echipa de Fed Cup a României.

„Mă bucur că fanii au cumpărat bilete, am auzit că sunt foarte mulţi care vin să vadă meciurile. Chiar dacă eu nu joc, trebuie să vină să susţină echipa României. O să fiu cât se poate de deschisă cu ei şi încerc, oarecum, să mulţumesc pe toată lumea. Îmi face şi mie plăcere să văd că primesc atâta căldură din partea oamenilor. O să fie o atmosferă de neuitat şi, cu siguranţă, o să sprijine echipa României ca să câştige. O să merg, o să fac poze cu toată lumea şi o să dau autografe, atunci când cineva îmi cere“, a promis Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite