Halep, explicația retragerii de la Oeiras: Simona a scris ce a pățit înainte de a porni spre Portugalia

0
Publicat:

Simona Halep (32 de ani, 1.144 WTA) a scăpat de suspendarea pentru dopaj însă, deocamdată, problemele ei sunt departe de a fi terminate. Pentru că, după cum se vede, constănțeanca plătește scump faptul că a stat 18 luni departe de circuitul WTA. La ora actuală, revedem, practic, „filmul“ cu Maria Șarapova. Care, la rândul ei, n-a atins forma de dinaintea suspendării pentru dopaj, după ce s-a întors în sportul de performanță după o sancțiune de 15 luni.

Simona Halep. FOTO: Arhiva Adevărul
Simona Halep. FOTO: Arhiva Adevărul

Revenind la Halep, ea a fost nevoită să renunțe, mai întâi, la a juca pentru România, în weekend, contra Ucrainei. Iar acum s-a retras și de la turneul de la Oeiras (15-21 aprilie) pentru care primise un wild-card din partea organizatorilor. Așadar, revenirea Simonei pe teren, după prezența la Miami Open 2024, se amână pentru Madrid Open (23 aprilie – 5 mai).

Până atunci, într-o postare pe rețelele de socializare, Halep a explicat ce s-a întâmplat de a renunțat să facă deplasarea în Portugalia: „Schimbare de planuri! Corpul meu îmi spune că are nevoie de mai mult timp pentru a se obişnui cu revenirea la antrenamentele complete. Nu vreau să mă grăbesc cu revenirea mea, aşa că nu voi juca la Oeiras săptămâna viitoare“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite