Halep a plecat spre Australia: Fotografia postată de Simona şi turneele la care va juca până în martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o vacanţă destul de lungă, care s-a şi extins după ce a renunţat la competiţia de la Abu Dhabi (4-13 ianuarie), fostul lider mondial a părăsit România, urmând să înceapă o carantină de două săptămâni, la Adelaide.

Simona Halep şi-a făcut toate poftele, a petrecut Revelionul în ţară, a mers la munte la început an şi acum e gată, mai întâi, de izolare, iar apoi de primele meciuri din 2021.

Românca a plecat, astăzi, spre Australia şi a postat o fotografie pe Instagram cu o descriere sugestivă: „Din nou la drum“.

Odată ce va ajunge la destinaţie, „Simo“ va sta două săptămâni în carantină. Apoi, primele turnee la care va evolua în 2021 sunt următoarele:

*WTA 500, la Melbourne (1-7 februarie)

*Australian Open 2021 (8-21 februarie)

*Qatar Total Open (1-7 martie)

*Turneul de la Dubai (7-20 martie)

*Miami Open (22 martie - 4 aprilie)

Halep

Ce a spus Simona Halep la plecare?

*A fost o semivacanţă, pentru că m-am antrenat din greu. O perioadă destul de lungă, dar a fost foarte bine pentru că am stat acasă. Sunt pregătită psihic şi fizic, sunt bucuroasă că putem să plecăm şi putem să jucam un Grand Slam foarte important. Bine, toate sunt importante, dar la început de an e bine că putem să trecem peste toate micile probleme şi să jucăm.

*Mi-e foarte dor de Darren Cahill. Şi mi-e dor să ne reunim, să fim toţi în echipă şi să muncim.  

*Crăciunul l-am mai făcut acasă. În ultimii ani, am preferat să stau acasă şi să-l petrec cu părinţii. A fost a trei oară, consecutivă, dar Revelionul şi să mai şi stau în ianuarie, e pentru prima dată după 15 ani.

*În carantină, avem voie doar la terenul de tenis, 5 ore pe zi. În rest, vom sta carantinaţi în camere. Nu o să fie uşor, sunt convinsă, dar totuşi fiind 5 ore de antrenament, o să însemne mult. 

*Ca de fiecare dată când plec la un turneu, am aşteptări destul de mari pentru că sunt la un nivel înalt de mult timp şi, dacă mă antrenez şi mă pregătesc aşa mereu, am o şansă să joc bine. Dar în aceste condiţii diferite, cu 3-4 luni de pauză, o să fie mai dificil. Sunt pregătită penrtru orice!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite