Halep a explicat când a simţit că poate întoarce soarta meciului cu Bianca: „Ştiam ca sunt mai puternică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Jucătoarea născută la Constanţa a explicat cum a trăit în teren revenirea de senzaţie din primul meci jucat în cadrul Grupei Violet,

Simona Halep a pierdut primul set al partidei cu Bianca Andreescu şi a fost condusă în cel secund cu 5-4 şi 6-5, fiind nevoită să salveze şi o minge de meci. Sportiva noastra a declarat că şi-a dat seama că este este mai puternica decat adversara sa în setul al doilea, când Andreescu se afla la conducere, însă nu reuşea să căştige schimburile lungi de mingi.

"Sincer, chiar înainte de meci credeam că am o şansă bună deşi avusesem această pauză lungă. Ştiam că dacă îmi simt bine picioarele pot realiza orice şi m-am simţit grozav aici, în ultimele patru zile. Sunt fericită că Darren a revenit, mi-a dat puţină putere. Chiar dacă în setul secund ea se afla la conducere ştiam că sunt mai puternică din punct de vedere mental pentru că am avut câteva schimburi de mingi mai lungi şi eu le-am câştigat. Apoi nu m-am mai gândit la rezultat, m-am concentrat pe cum trebuie să joc împotriva Biancăi", a spus Halep, la conferinţa de presă.

Halep a învins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 6-3, pe jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, numărul 4 mondial.

În etapa a II-a a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, Simona Halep va evolua cu ucraineanca Elina Svitolina, deţinătoarea trofeului, miercuri, nu înainte de ora 12.30, iar în al doilea meci, nu înainte de ora 14.00, se vor întâlni învinsele din prima zi, Andreescu şi Pliskova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite