Hagi, fără milă cu FCSB și Gigi Becali: Ce a strigat la petrecerea Farului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe cât de crispat a fost Gheorghe Hagi (58 de ani), în săptămâna dinaintea meciului cu FCSB, pe atât de bucuros a fost managerul Farului, după victoria de duminică seară, care a rezolvat ecuația câștigării titlului.

hagi gica epa efe w 55362040 jpg

În primul rând, fostul mare internațional a avut un discurs entuziast, după ce a apărut cu soția sa de mână pe gazonul stadionului din Ovidiu. Apoi, Hagi a dovedit că știe că această performanță e doar o etapă pentru Farul și că ea trebuie să fie validată în Europa.

După aceste episoade, în care s-a și bucurat, dar a fost și capabil de a face o analiză lucidă, managerul „marinarilor“ s-a dezlănțuit la petrecerea organizată în cinstea câștigării titlului. Hagi a făcut pe DJ-ul și, la un moment dat, i-a înțepat și pe rivalii de la FCSB.

Din lupi s-au făcut miei! FCSB! Din lupi s-au făcut miei!“, a strigat Hagi, la petrecerea Farului, potrivit Orange Sport. E pentru a doua oară, când Hagi învinge FCSB într-o luptă directă pentru câștigarea titlului. În precedenta ocazie, în sezonul 2016-2017, Hagi a reușit această performanță cu Viitorul. Atunci, cele două grupări rivale au mers bară la bară și au terminat play-off-ul la egalitate de puncte. Titlul a mers însă, la Ovidiu, pentru că Viitorul a avut avantajul rezultatelor directe cu FCSB, în play-off.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite