Hagi, criticat de antrenorul Fiorentinei: „Regele“ a fost „înţepat“ pentru modul în care îşi presează fiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Despre Ianis Hagi s-a scris mai mult datorită declaraţiilor date pe bandă de tatăl său decât datorită realizărilor persoanale de pe teren.

Ianis Hagi (19 ani) e luat de Gheorghe Hagi de la o echipă la alta, fiindcă „Regele“ e convins că ce face e cel mai bine pentru cariera fotbalistică a băiatului său.

Patronul şi antrenorul Viitorului, mai întâi, l-a titularizat pe Ianis la echipa sa, dându-i şi banderola de căpitan la 16 ani. Apoi, a forţat transferul puştiului în Italia, la Fiorentina, deşi mulţi au spus că Ianis nu e pregătit pentru un astfel de salt. Când mijlocaşul n-a fost folosit în Serie A, Hagi s-a enervat, s-a dus în Italia în această iarnă, şi-a luat băiatul de mână şi l-a adus înapoi la Viitorul.

Acum, antrenorul Fiorentinei, Stefano Pioli, a arătat cu degetul spre Gheorghe Hagi, fără să-i pomenească numele.

Ce a spus?

„E un băiat foarte bun (n.r. – Ianis), cu multe calităţi tehnice, dar se grăbea. Nu trebuie să punem presiune pe tineri pentru că nu toţi sunt pregătiţi să joace imediat. Dacă n-ai răbdare, e corect să mergi pe alte drumuri“, a explicat Pioli, potrivit violanews.com, citat de prosport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite