Hagi, criticat în Italia: Patronul Viitorului e arătat cu degetul pentru modul în care gestionează cariera fiului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi l-a pus pe Ianis căpitan la Viitorul la doar 16 ani şi apoi a forţat plecarea sa în Italia, la Fiorentina, pentru ca, după un an şi jumătate, tot el să-l readucă la Viitorul.

Gheorghe Hagi s-a remarcat prin talentul său uriaş, pe când avea 16-17 ani, fără ca cineva să-l împingă de la spate.

Din păcate, fostul căpitan al naţionalei nu-i permite fiului său să-şi construiască singur cariera de fotbalist. În ultimii ani, patronul şi antrenorul Viitorului s-a certat cu diverşi oameni, pe motiv că Ianis n-a fost jucat suficient la loturile naţionale ale României. 

Chiar dacă mulţi au spus că fiul lui Hagi e prea crud pentru a face pasul spre fotbalul mare, „Regele“ a fost de altă părere. El a insistat că Ianis poate juca într-un campionat puternic, precum cel italian. Aşa s-a făcut că, datorită relaţiilor lui Hagi, Ianis a semnat cu Fiorentina. Nu s-a impus acolo la prima echipă, având doar două apariţii în Serie A. 

Văzând că fiul său nu joacă, Hagi s-a supărat şi s-a dus personal în Italia în această iarnă, aducându-l înapoi la Viitorul. 

Toată povestea a fost criticată de cei de la Firenze Viola. „Ianis Hagi n-a reuşit într-un an şi jumătate petrecut la Fiorentina să crească şi să devină un jucător de bază în echipa mare. Astfel, tatăl său, cu o acţiune de forţă, a decis să-l aducă înapoi“, au scriu italienii.

Ianis Hagi va fi titular în partea a doua a sezonului la Viitorul, după ce Hagi a acceptat transferul lui Eric, cel mai bun pasator al echipei, în Qatar, la Al-Markhiya.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite