Hagi a răbufnit: Discurs tăios al „Regelui“ după ce belgienii de la Genk l-au lipit pe Ianis de banca de rezerve

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După episodul Fiorentina, patronul şi antrenorul Viitorului a măturat cu italienii, spunând că şi-au bătut joc de Ianis. Acum, în viziunea lui Hagi, povestea se cam repetă la Genk.

Ianis Hagi joacă meci de meci şi e şi căpitan şi decar doar dacă e la Viitorul, sub supravegherea tatălui său. Deocamdată, când a părăsit formaţia din Ovidiu, a devenit un jucător de echipa a doua la Fiorentina şi unul de rezervă la Genk.

Ceea ce nu înseamnă că mijlocaşul de 20 de ani n-are talent, ci demonstrează că, din păcate, a fost lăudat şi promovat excesiv de tatăl său şi de oamenii, inclusiv cei din presă, care au încercat şi încearcă să-i facă pe plac lui Hagi.

Cu siguranţă, nu există o conspiraţie globală menită să-i blocheze ascensiunea lui Ianis în fotbalul mare, însă, dacă îl asculţi pe tatăl său, cam cu această impresie rămâi! De altfel, Hagi tocmai a explodat, oferind o serie de declaraţii vehemente despre situaţia băiatului său la Telekom Sport.

Ce a spus Gheorghe Hagi?

*Dintr-o dată, nu ştiu ce s-a întâmplat. Nici el nu înţelege, nici eu, pentru că lucrurile mergeau fantastic. El era într-o formă şi pe o pantă ascendentă incredibilă. Juca extraordinar de bine, dovedind că echipa câştiga cu el. De când el nu mai joacă, echipa nu a mai câştigat. 

*Nu e problema că el a stat un meci, ci că a stat mai multe meciuri. Un meci poţi să nu joci, că eşti obosit, cum s-a zis în public. Dar trebuie să joci, nu poţi să dispari. Atunci, dacă se întâmplă aşa, e ceva...Întrebi de ce şi nu găseşti răspuns. Nimeni n-are răspuns. Nu e bine, pentru că el a fost oprit din creştere. Evoluţiile pe care le avea erau de la bine în sus, spre foarte bine.

Cât a jucat Ianis Hagi la Genk în ultima perioadă?

*A adunat 88 de minute în ultimele şase partide oficiale ale celor de la Genk în toate competiţiile. Şi a fost titular ultima dată la 19 octombrie, într-un meci cu Standard Liege. De atunci, Ianis a jucat din ce în ce mai puţin. De la 3 noiembrie, n-a mai prins niciun minut!

De pe banca de rezerve, Ianis Hagi a asistat la prăbuşirea celor de la Genk în clasament, echipa ajungând pe locul 9 din 16, ceea ce a dus, marţi, la demiterea antrenorului Felice Mazzu.

CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV Ianis Hagi, marginalizat în Belgia: Ladislau Boloni a explicat de ce fiul „Regelui“ nu joacă la Genk

Hagi, mulţumit: Antrenorul care nu-l folosea pe fiul său a fost concediat! De ce nu l-a agreat pe Ianis

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite