Ianis Hagi, „bombă cu ceas“ pentru naţională: De ce poate apărea un scandal mare din cauza sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi s-a potolit după ce fiul său a devenit decarul naţionalei la meciurile cu Feroe şi cu Norvegia. Problema e că, după spusele „Regelui“, cine are 10 pe spate trebuie să şi joace. Ceea ce fiul său nu mai face la Genk.

Printre stranierii cu probleme convocaţi de Cosmin Contra se află şi Ianis Hagi. 

Acesta a ajuns decarul naţionalei la acţiunile din luna octombrie, după ce tatăl său a făcut un scandal monstru, pornind de la faptul că decarii naţionalei dinainte de Ianis, adică Maxim şi Grozav, au început pe bancă partidele cu Spania şi cu Malta. 

În viziunea „Regelui“, decarul trebuie să fie titular. E greu însă ca Ianis să aibă un astfel de statut la naţională, având în vedere că nu mai joacă nici la echipa de club! Iată bilanţul său din ultima perioadă:

*Are 88 de minute în ultimele şase partide oficiale ale celor de la Genk în toate competiţiile. Şi a fost titular ultima dată la 19 octombrie, într-un meci cu Standard Liege. De atunci, a jucat din ce în ce mai puţin. 

*De la 3 noiembrie, n-a mai prins niciun minut! Cum Genk, campioana Belgiei, are un sezon dezolant, fiind doar pe locul 9 din 16 în prima ligă, urmează, aproape sigur, demiterea antrenorului Felice Mazzu. Aceasta poate fi o şansă pentru Ianis, în condiţiile în care presa belgiană a scris că Mazzu nu l-a dorit niciodată pe mijlocaşul român al cărui transfer s-ar fi decis peste capul său.

CITEŞTE ŞI:

Hagi, mulţumit: Antrenorul care nu-l folosea pe fiul său a fost concediat! De ce nu l-a agreat pe Ianis

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite