Greşelile se plătesc: CSMS Iaşi l-a dat afară pe Ionuţ Chirilă şi trebuie să-l despăgubească cu o sumă mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Chirilă
Ionuţ Chirilă

Să fii antrenor în Liga I poate fi o meserie extrem de profitabilă. Stai cinci meciuri la un club, nu baţi pe nimeni şi pleci cu contul plin de bani. Ultimul exemplu: un tehnician poreclit ironic, „Capello“.

CSMS Iaşi l-a înlocuit pe Marius Lăcătuş după cinci etape pe motiv că echipa n-avea nicio victorie cu „Fiara“ pe bancă. După alte cinci jocuri, de această dată cu Ionuţ Chirilă în frunte, moldovenii sunt tot fără victorii, însă buni de plată.

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, a insistat pentru demiterea celui poreclit „Capello“, după ce ieşenii au adunat patru înfrângeri şi un egal cu el în campionat. Joi seara, concedierea lui Chirilă s-a oficializat, iar, potrivit prosport.ro, antrenorul va fi despăgubit cu 45.000 de euro.

Prunea negociază cu Falub

Preşedintele clubului, Florin Prunea, a confirmat că la Iaşi va sosi un alt tehnician. „Comitetul Director a decis încetarea colaborării cu antrenorul Ionuţ Chirilă. Mă voi întâlni cu el în scurt timp şi sper să ajungem la un acord pentru o despărţire amiabilă. Suntem oameni civilizaţi şi aşa e normal să se întâmple“, a declarat Prunea pentru lpf.ro.

Prunea urmează să negocieze cu candidaţii pentru înlocuirea lui Chirilă, printre numele vehiculate fiind Adrian Falub (demis de la Tg. Mureş în acest sezon) şi Liviu Ciobotariu. După zece etape, CSMS Iaşi ocupă ultimul loc în Liga I cu patru puncte, la şapte puncte de locul 12, primul care asigură rămânerea în prima ligă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite