Grecii şi-au anunţat obiectivul pentru returul de pe „Arena Naţională“: cum va juca echipa pregătită de Fernando Santos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mitroglou
Mitroglou

Elenii au învins cu 3-1 în prima manşă, dar, marţi seară (ora 21.00, Antena 1), vor avea de înfruntat un „vulcan“ cu 50.000 de români.

Presa elenă a jubilat după victoria de vineri seară. „Nimeni nu bănuia că se vor înscrie atâtea goluri, începutul de meci a fost nebun. Defensiva României s-a deschis ca un şvaiţer elveţian. Grecia a marcat de trei ori, ceea ce nu reuşise nici cu Liechtenstein“, a scris cotidianul „Contra“. 

„Ce România? Rio Mania!“ au titrat cei de la „Gazzetta“, în timp ce „Nova Sports“ a anunţat: „Facem bagajele pentru Rio. Grecia a fost mai bună şi putea câştiga şi la trei goluri diferenţă“.

În ciuda acestui entuziasm, selecţionerul Fernando Santos a avertizat că, la Bucureşti, urmează un retur de foc. „Am câştigat, dar să nu uităm că mai e un meci şi trebuie să fim bine pregătiţi. S-a terminat doar prima repriză a barajului, la Bucureşti trebuie să fim atenţi şi organizaţi. Ne vom ţine cu dinţii şi unghiile pentru a păstra avantajul în favoarea noastră. Nu vreau să dărâmăm ce am construit“, a spus portughezul.

Mitroglou: „N-am făcut nimic“

Omul care a marcat două dintre cele trei goluri ale grecilor, Kostas Mitroglou, a invitat şi el la calm după victoria din tur. „Vom merge în România ca şi cum s-ar fi terminat 0-0 la noi, nu 3-1. Vrem să obţinem un rezultat bun la Bucureşti şi să ne calificăm. Încă n-am realizat nimic, am făcut doar o jumătate de pas spre Brazilia“, a declarat vârful lui Olympiakos.

Teoretic, avem prima şansă la calificare. Totuşi, distanţa dintre victorie şi eşec e una foarte mică, iar dacă nu suntem atenţi la Bucureşti vom avea o misiune extrem de grea. Dimitris Salpingidis atacant Grecia  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite