Gino Iorgulescu, tot mai contestat: „N-are putere, n-are minte, n-are soluții. Să-l trezim din somn”

0
Publicat:

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a cerut un nou președinte la LPF. „Dacă nu-l trezim pe Gino Iorgulescu la viață... să-l trezim din somn! Liga trebuie să intervină. Noi de asta avem Ligă, organizația celor 16 echipe, să ne apere”, a izbucnit în urmă cu câteva zile finanțatorul moldovean după ce formația sa a fost ciupită de arbitri.

Gino Iorgulescu, un personaj mediocru la șefia LPF. Foto Sportpictures
Gino Iorgulescu, un personaj mediocru la șefia LPF. Foto Sportpictures

Gino Iorgulescu a publicat azi o scrisoare, redactată în limbă de lemn, în care precizată că nu se pune problema de diferențieri în fotbalul românesc, că este deschis la comunicare și a susținut și faptul că a fost prezent la câteva partide disputate de cei de la FC Botoșani pe teren propriu, unde s-ar fi întâlnit și cu patronul echipei moldave.

Valeriu Iftimie a răspuns dur și ironic în același timp: ”Poate o fi fost la Botoșani când era tânăr… Parcă a fost la un meci cu Dinamo, nu-mi aduc aminte exact! Nu vrea să intru în polemică, n-am nevoie de vizite protocolare! Noi circulăm pe străzi paralele.

Nici cap, nici coadă în fotbalul românesc

Ușa e deschisă la domnul Gino Iorgulescu să intre aerul, nu să intru eu! Îmi pare rău, n-avem un cap și nici coadă. Suntem dezorganizați. Se întâmplă multe lucruri negative și nu căutăm soluții! Gino Iorgulescu n-are putere, n-are minte, n-are soluții! Fotbalul românesc nu-i bolnav la copii de 2, 5 sau 7 ani, noi avem probleme de organizare, nu avem soluții! Până și lipsa lui de reacție, a durat 4-5 zile, spune ceva despre activitatea de la LPF”, a spus Valeriu Iftime, la Radio Sport Total FM.

Scrisoarea lui Gino Iorgulescu

1. Nu am făcut niciodată o diferențiere între cluburile afiliate la Liga Profesionistă de Fotbal, tratându-le întotdeauna echidistant și imparțial. Din punctul meu de vedere, dincolo de departajarea sportivă bazată pe rezultate, nu există nicio diferență între cluburile participante în SuperLigă, indiferent de localitatea din care provin, de bugete sau de numărul de fani.

2. Până la acest moment, reprezentanții clubului din Botoșani nu au luat legătura cu mine sau cu membrii echipei mele și nu au formulat nicio solicitare scrisă sau verbală legată de nemulțumirile create de sistemul de arbitraj video sau de alte aspecte care țin de activitatea de arbitraj. În măsura în care voi primi o astfel de solicitare, mă voi asigura că aceasta va beneficia de o analiză pertinentă din partea departamentelor abilitate din cadrul LPF, în funcție de aria de competență relevantă.

Valeriu Iftimie cere pe altcineva în fruntea LPF. Foto LinkedIn
Valeriu Iftimie cere pe altcineva în fruntea LPF. Foto LinkedIn

3. În ceea ce privește calitatea prestațiilor arbitrilor din SuperLigă, având în vedere delimitările de atribuții existente între forurile fotbalistice din România, în măsura în care vor exista plângeri oficiale din partea cluburilor afiliate la LPF, le voi înainta spre analiză și răspuns forului competent, respectiv Comisia Centrală a Arbitrilor. De asemenea, doresc să îi reamintesc domnului Iftime că am luat de mai multe ori poziție oficială în privința erorilor de arbitraj săvârșite la meciurile din SuperLigă, dar, din păcate, în lipsa unor atribuții specifice în materie de arbitraj, nu am avut alte pârghii pentru remedierea acestor probleme neplăcute cu care continuăm, din păcate, să ne confruntăm.

4. Mai țin să îi reamintesc domnului Iftime că am fost prezent de mai multe ori la meciurile de acasă ale echipei FC Botoșani, ocazie cu care m-am întâlnit și cu domnia sa, alături de mai multe persoane din cadrul echipei mele. Totodată, doresc să îl asigur pe finanțatorul echipei din Botoșani că ușa și telefonul meu rămân în continuare deschise, așa cum au fost întotdeauna, pentru a discuta despre orice problemă întâmpinată în cadrul desfășurării activității fotbalistice din SuperLiga României.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite