Gigi Becali, „turbat“: L-a călcat în picioare pe Edward Iordănescu! Declaraţii explozive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Gata cu liniştea, la FCSB! Miracolul tăcerii patronului a ţinut două luni. Adică, 12 meciuri cu Edward Iordănescu (43 de ani) pe bancă. Dintre care opt câştigate. Degeaba însă! Latifundiarul vrea un executant, nu un antrenor cu autoritate.

Edward Iordănescu a bifat, duminică seară, o remiză cu Voluntari (0-0), iar acesta poate fi ultimul său meci, ca antrenor, la FCSB. Pentru că, la cum a vorbit astăzi patronul Gigi Becali la Pro X, e clar că relaţia cu antrenorul roş-albaştrilor s-a stricat definitiv!

De acum, Becali va face tot posibilul să-l gonească pe Edward Iordănescu, iar ieşirea sa publică de astăzi dimineaţă e doar un prim pas clar făcut în acest sens.

Ce a spus Gigi Becali, la Pro X?

*E mare diferenţa de CFR Cluj, dar nu de puncte, ci de joc. Toată lumea zice că CFR nu joacă, dar eu văd că joacă. Eu văd că CFR are trasee, joacă, are automatisme. Eu văd că joacă. CFR îi distruge pe adversari. La noi ce trasee? Nu le văd. La noi se joacă haotic. La noi, fiecare driblează, fiecare face ce vrea. Fiecare joacă ce-i place, e după ureche. Nu zic de Edi (n.r. - Edward Iordănescu), şi aşa n-am ce să fac. Am ce să fac? N-am ce să fac.

*Eu nu mă bag, vedem ce o să fie şi ce o să iasă. Nu văd cu ochi buni. Am mai pierdut un an, cred eu. Cele şapte victorii le-am făcut noi? Pe alea le-a dat Dumnezeu. N-avem niciun fel de noimă de joc. Fiecare, când prinde minge, vrea să dribleze. Vedem ce-o fi, n-o să stau acum să mă supăr de la fotbal. Nu mă interesează să iau niciun jucător, gata, la revedere. Dai bani şi nu joacă niciunul. Eu am văzut ce a jucat CFR-ul cu Voluntariul şi ce am jucat noi. CFR i-a distrus, pe noi ne-au distrus ei! În a doua repriză, n-am legat nimic, asta-i diferenţa. CFR ţine mingea, noi nu o atingem. CFR joacă, noi nu jucăm fotbal. Nu sunt multe puncte (n.r. - diferenţa faţă de CFR în clasament, de opt puncte, în acest moment), dar nu e perspectivă.

*Nu se joacă fotbal. Dacă nu văd... Noi mâncam bătăi, avem ghinioane, dar aveam mingea la noi (n.r. - înainte de venirea lui Edward Iordănescu). Eu nu zic de Edi, zic de echipă. Acum, cine trebuie să facă, nu ştiu. Probabil o să se supere Edi, dar nu pot să tac din gură, când echipa gâfâie. Câştigăm din 11 metri, câştigăm în minutul 92, eu nu pot să mă uit aşa, trebuie să le atrag atenţia să ştie şi ei, că jucăm doar după ureche. Jucăm în viteza întâi, dar noi trebuie să jucăm în viteza a cincea. Noi niciodată n-am avut echipă aşa slabă ca acum!

*N-am făcut nicio şedinţă cu Edi Iordănescu. Care şedinţă? Vorbim luni despre ce e vorba, de obicei. Vine cineva, ia salariul, comandă şi nu se întâmplă nimic. La mine nu e aşa. Dacă la fotbal comandă altul şi eu dau banii... La mine nu e aşa. 

*Voi (n.r. - presa) sunteţi nebuni şi m-am luat după voi. M-am făcut şi eu nebun. El (n.r. - Edward Iordănescu) ia banii, dar nu răspunde, el hotărăşte tot. Nu se mai poate la mine. Se poate până în vară. Se încheie în vară contractul. De la vară nu se mai face aşa. De la vară se face cum se face normal, comandă cine dă banii. Sau cine face, îşi asumă. Nu că-ţi iei salariul lunar. Dai banii înapoi dacă nu atingi obiectivul. Dacă nu iei campionatul, nu mai iei 20.000, iei 5.000. 

*Dacă ia Iordănescu titlul, jos pălăria şi îi prelungesc contractul, îi dau şi primă dublă şi stau acasă. Şi zic că eu sunt nebunul şi voi ce normali. Dacă Edi are rezultate, stă pe viaţă la FCSB şi nu mă mai interesează. Dacă nu-l va lua, înseamnă că eu sunt ăla nebun.

CITEŞTE ŞI:

Prăpăd la FCSB: Primul fotbalist dat afară de Becali! „25.000 de euro lunar pentru ce?!“

8 victorii, 2 remize şi 2 înfrângeri are Edward Iordănescu, la FCSB. Golaveraj: 24-14   2 e locul pe care îl ocupă FCSB în Liga I, după 15 etape, cu 31 de puncte. Lider e CFR Cluj cu 39 de puncte.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite