Prăpăd la FCSB: Primul fotbalist dat afară de Becali! „25.000 de euro lunar pentru ce?!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Budescu
Constantin Budescu

Criza de nervi a patronului de la FCSB face şi victime colaterale, după ce, într-o primă fază, antrenorul Edward Iordănescu a fost călcat în picioare.

La FCSB urmează o prăbuşire zgomotoasă, după o perioadă de două luni în care, surprinzător, clubul a avut linişte. 

Pentru că, după cum „Adevărul“ a scris aici, declaraţiile lui Gigi Becali de astăzi dimineaţă vor încheia, în curând, mandatul lui Edward Iordănescu pe bancă.

Şi nu doar actualul antrenor al bucureştenilor îşi va face bagajele! După cum a anunţat Becali la postul Pro X, urmează şi disponibilizarea lui Constantin Budescu, adus liber de contract, în această vară.

Ce a anunţat Gigi Becali?

*Nu mai iau nimic. Budescu o să plece la vară, vedem ce salarii mai scădem, bani ce luăm de pe Moruţan (n.r. - vândut la Galatasaray), să ne ajungă, să nu mai dau bani de la mine. 

*Ce să prelungesc? (n.r. - întrebat despre contractul lui Budescu). Să dau 25.000 de euro pe lună ca să ce? Nu e vorba de el, ci la modul general. Văd ce mai scădem, mă refer la cheltuieli, nu la el. Ce să fac cu el? Dacă facem concurs de extrerioare, îl iau primul şi îi dau 100.000 pe lună. El nu vrea să facă fotbal, vrea recital de exterioare, ca să ce? Să te laude comentatorii la televizor: „Vai, ce exterior!“. Ce exterior?

7 meciuri şi un gol are Constantin Budescu, la FCSB, în acest sezon. Singura sa reuşită de până acum a fost din penalty, în meciul câştigat cu Chindia, scor 1-0.  
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite