Gigi Becali, trimis la Spitalul de nebuni: de ce patronul Stelei simte că îi fuge pământul de sub picioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

După toate investiţiile din această iarnă în care doar transferul lui Denis Alibec a costat două milioane de euro, Steaua n-a câştigat niciun meci în 2017.

Iar după rezultatele din ultima etapă, Viitorul şi-a consolidat poziţia de lider, ajungând la şase puncte de Steaua, ocupanta locului 2.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a spus că ce a realizat Gheorghe Hagi la Viitorul e o dovadă că fostul internaţional ar trebui să conducă destinele fotbalului românesc.

„Am încredere în Hagi cum am în mine. E şi mare antrenor şi mare conducător. Ăsta ar trebui să conducă fotbalul românesc. Ăsta şi nimeni altul. Poate şi cu Gică Popescu. Dar nu e lăsat politic să ajungă la conducere, nu-i lasă cei care au interese să încaseze“, a afirmat „Corleone“ pentru prosport.ro.

Dragomir e de părere că o eventuală câştigare a campionatului de către Viitorul va avea un efect devastator asupra Stelei.

„Dacă ia Hagi campionatul, ăştia se îmbolnăvesc de nervi. Se duc la Bălăceanca toţi. Toţi ăştia de la Steaua“, a spus fostul preşedinte LPF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite