Gigi Becali, somat de generalii din MApN să-şi ridice nocturna din Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul FCSB, Gigi Becali, a fost notificat de Clubul Sportiv al Armatei să-şi ridice bunurile pe care le are la Stadionul “Steaua”, pentru că acesta va intra într-un program de reconstrucţie în vederea Campionatului European din 2020.

“Este analfabetism juridic ce fac ei. Cum să facă stadion la unitate militară? Cum să ţii stadion la unitate militară, ce faci pe el? Dacă-l dărâmă, terbuie să iau eu alea de acolo. Am şi nocturna de luat. Ne-au notificat să ne ridicăm ce avem de luat. Nu mă deranjează, să fie sănătoşi!”, a afirmat el.

Printre altele, Becali deţine la arena din Ghencea instalaţia de iluminare a stadionului, tabela de marcaj, instalaţia de sonorizare şi obiecte de mobilier de la tribuna oficială. "Am cerut anularea tuturor mărcilor pe clasa 41. Voi (n.r. - CSA Steaua) aţi externalizat fotbalul, l-aţi dat la asociaţie şi acum e la Steaua, ca succesor. Deci voi fotbal nu aţi făcut 15 ani, nici nu aveţi dreptul să faceţi fotbal, conform legii sportului, care nu permite să faci fotbal profesionist. Dacă n-ai făcut, nici nu poţi face, ai căzut din drepturi. Dacă nu ai voie să faci fotbal, de ce să ai tu clasa 41 la mărcile tale, că tu nu poţi face fotbal profesionist. Cerem decăderea mărcilor lor la clasa 41", a mai declarat Becali, la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite