Gigi Becali s-a supărat iar pe sat. Pleacă „în munți și în peșteri” și lasă echipa fetelor sale

0
Publicat:

La un an de când anunța că iese din fotbal, Gigi Becali a avut o declarație asemănătoare, semn că înfrângerea dură cu Rapid, 0-4, l-a afectat tare. Finanțatorul a spune din nou că renunțe la echipă și că lasă moștenire Theodorei, fiica lui cea mare.

Gigi Becali vrea iar să scape de FCSB. Captură TV
Gigi Becali vrea iar să scape de FCSB. Captură TV

„Eu nu mai dau declarații de acum. Ce câștig eu? Pentru ce? Îmi văd de treaba mea. Dacă aduce Dumnezeu biruință... Vine și Postul și oricum nu mă mai găsiți, că mă duc în peșteri și munți. Vreau să-mi văd de treaba mea. Ce câștig eu? Îmi pierd sufletul. Vreau să dau echipa fetelor, dar nu vrea niciuna. Poate o voi da fetei mari, să-i dau acțiunile. Ele nu vor, că după aia vine presa după ele. Și nu le place. Poate îi dau acțiunile fetei mari. Sau poate ginerelui... El e cuminte, nu-i prea place...

Dar dacă e, o să dea el declarații. Că la mine în familie nu dau femeile declarații, ci doar bărbații. Acum o să mă ia cu discriminarea, că de ce spun că bărbații dau declarații”, a spus azi Gigi Becali.

Campionatul, la mila Domnului

Patronul FCSB a vorbit și despre lupta la titlu, considerând că FCSB va lua campionatul doar dacă așa va vrea Dumnezeu. „Sunt patru puncte diferență, iar asta înseamnă imens. Dar acum trebuie să vrea Domnul. O să vedem. Nu știu. Nu vreau să mai spun ce cred, după ăia spun că iar sunt deștept. Vreau să decidă Domnul. Va fi o luptă în trei. Dar nu vreau să spun că cred, că după aceea iar o iau pe miriște.

Patru puncte înseamnă imens. După primul pas greșit al lor, e gata! Ele joacă între ele la început. Și ne ajută programul. Meciurile mai tari le jucăm acasă în prima parte. E un program bun pentru nou. Dar contează să vrea Dumnezeu, iar până acum a cam îndreptat spre mine”, a mai spus Becali.

FCSB a intrat prima în play-off, cu un avans de 4 puncte în fața Rapidului, echipa de pe locul 2. Supărarea finanțatorului roș-albaștrilor vine după ce, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, avea 12 ”lungimi” în fața giuleștenilor și se vedea deja campion.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite